Ana SayfaDizilerKalp Yarası 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hande Ferit'in Aklını Karıştırmayı Başarıyor!

İlgili Postlar

Kalp Yarası 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hande Ferit’in Aklını Karıştırmayı Başarıyor!

Atv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kalp Yarası, 9. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ayşe, Ferit’e aşık olduğunu söyleyip onu öpüyor. Ferit, Ayşe’ye gerçekten evlenme teklif ediyor. Hande, Baha’nın gitmesine engel oluyor. Hüseyin, durumu öğrenip Hande’yi odasına kilitliyor. Hande, Ferit’i arayıp onu öldürmek isteyenin Baha olduğunu söylüyor. Kalp Yarası 10. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Hande, Ferit’in aklını karıştırmayı başarıyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Hande Ferit’in Aklını Karıştırmayı Başarıyor!

Kalp Yarası 10. bölüm 1. fragmanında; Ferit, kendisini Cesur diye tanıtan kişinin Baha olduğunu öğreniyor. Onun cinayet işleyip hapishaneden kaçtığını da öğreniyor. Ferit, Ayşe’nin gözlerinde endişe olduğunu fark ediyor. Ayşe, Ferit’e gerçekte Baha’nın kim olduğunu anlatabilecek mi?

İşte Kalp Yarası 10. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1432453321869115392

KALP YARASI 9. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ferit, Ayşe’nin hislerini söylemesinden sonra çok mutlu oluyor. Hande, onları öpüşürken görüyor ve Ferit’le Ayşe’nin birbirlerine aşık olduğunu anlıyor. Onların birlikte oldukları evi yakmayı bile düşünüyor.

Daha sonra gidip içmeye başlıyor. Zümrüt, Hande’nin böyle olmasının nedeni olarak kocasını suçluyor. Hande, Baha’yla buluşuyor. Baha ona, kendisinin bu aşktan vazgeçtiğini ve oralardan gideceğini söylüyor. Hande’ye de, Ferit’i unutmasını tavsiye ediyor.

Baha, yurt dışına kaçmak için biriyle anlaşıyor. Yaman, Betül’le evleneceğini Hüseyin’e söylüyor. Adnan, erkek tarafı olarak kız istemeye Azade ile birlikte Hüseyin’in evine gidiyor. İkilinin nişanını da konakta yapacağını söylüyor.

Ferit, Ayşe’nin hayalindeki iş yerini alıp ona sürpriz yapıyor. Daha sonra onu sürpriz bir yere götürüp gerçekten evlenme teklifi ediyor. Leman, Sinan’ın Ebru’yla görüştüğünü öğrenip kıskançlık krizlerine giriyor.

Hatta, Sinan’dan boşanmayı düşünüyor. Azade, bunu öğrenir öğrenmez kafasını dinlemesi için Leman’ı annesinin evine gönderiyor. Yaman ile Betül’ün nişanı konakta oluyor. Adnan, üç oğlunu da yanına çağırıp birlikte halay çekiyor.

Hande, Baha’nın kaçacağını öğrenip adamlarından onu konağa getirmesini istiyor. Hüseyin, kızının bir suçluyu hapishaneden kaçırdığını öğreniyor. Hande, Baha’yı beklerken arabanın içinde babasını görüyor.

Hüseyin, Hande’yi götürüp odasına kilitliyor. Hande, hemen Ferit’i arayıp ona şoförünün onu öldürmek istediğini bildiğini ve bunu kanıtlayabileceğini söylüyor.

Kalp Yarası 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferit İle Ayşe’nin Arası Düzeliyor…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler