Ana SayfaDizilerAşkın Tarifi 13. Bölüm 1. Final Fragmanı Yayında! Naz İle Fırat Farklı...

İlgili Postlar

Aşkın Tarifi 13. Bölüm 1. Final Fragmanı Yayında! Naz İle Fırat Farklı Şartlarda Tanışsalardı!

Kanal D’nin yaz dizisi Aşkın Tarifi, 12. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Fırat, Naz’ın kendisine yaptığını affetmiyor. Restoranı ikiye bölüp teyzesinin yardımıyla yemeklerini yapmaya devam ediyor. Taylan, Fırat’ın rahatsızlığını ifşa ediyor. Fırat’ın test sonuçları geliyor. Sultan, Naz’ı arayıp sonuçları Fırat’a göstermemesini istiyor. Aşkın Tarifi 13. bölüm 1. final fragmanı yayınlandı. Naz ile Fırat, farklı şartlarda tanışsalardı neler olurdu?

2021 Pazartesi Dizileri

Naz İle Fırat Farklı Şartlarda Tanışsalardı!

Aşkın Tarifi 13. bölüm final fragmanında; Fırat, eğer Naz’la farklı şartlarda tanışsalardı neler olacağını düşünmeye başlıyor. Bakalım eğer gerçekten farklı şartlarda tanışsalardı ikili arasında neler olurdu?

İşte Aşkın Tarifi 13. bölüm 1. final fragmanı…

AŞKIN TARİFİ 12. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Fırat, Naz’ın tüm personelin önünde kendisinden tuzlu çorbayı bulmasını istemesine çok kırılıyor. Çorbaların tadına baktıktan sonra tat alamadığını herkese itiraf ediyor. Fırat, restoranı bırakıp gidiyor. Şebnem, Naz’ın bu yaptığına çok kızıyor.

Naz, Fırat’la konuşmak için arkadaşlarından yardım istiyor. Onlarda Fırat’ı arayıp yanlarına çağırıyor. Fırat, kebapçıda arkadaşlarını değil Naz’ı görünce onu dinlemek istemiyor. Naz, ne yaptıysa bu sefer Fırat’ın gönlünü alamıyor.

Hazım, mahalledeki kebapçıyı açanın kim olduğunu öğrenip Sultan hanımın yanına gidiyor. Sultan, kebapçıyı açanın eski kocası Serdal olduğunu öğrendiği anda onu elinde bir gülle karşısında görüyor. Serdal, Sultan’dan af dileyip tekrar birlikte olmak istediğini söylüyor.

Sultan ise, gülü parçalayıp onu evinden kovuyor. Fırat, hala restoranın ortağı olduğu için aklına bir plan geliyor. Gidip restoranı ikiye bölüyor. Naz, yine Fırat’ın nasıl yemek yapacağını soruyor. Fırat’ta artık yeni bir ortağı olduğunu söylüyor ve içeri Sultan giriyor.

Sultan, Fırat’ın yemeklerinin tadımını yapıyor. Fırat’ın tarafı müşterilerle dolup taşıyor. Taylan, Fırat’ın rahatsızlığını öğrenir öğrenmez onu bitirmek için bu haberi yayınlatıyor. Herkes Fırat’ın hasta olduğunu öğreniyor.

Kariyerini yitirmek üzere olan Fırat, Hazım’ın tavsiye ettiği doktora gidip gerekli testleri yaptırıyor. Test sonuçlarını Sultan, Fırat’tan önce öğreniyor. Naz’ı arayıp Fırat’ın o test sonuçlarını görmesine engel olmasını istiyor. Fırat, Naz test sonuçlarına bakarken içeri giriyor.

Aşkın Tarifi 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fırat’ın Yeni Ortağı Kim?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler