Ana SayfaDizilerMasterChef 2021'de Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Aldı?

İlgili Postlar

MasterChef 2021’de Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Aldı?

Tv 8’in her bölümü büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef, kaptanlık oyunuyla ekrana geldi. Elenen Görkem’in yerine yedeklerden Mustafa geldi. Yarışmacılar kaptanlık oyunu için büyük mücadele verdi. Mücadelenin sonunda Mavi takım kaptanı belli oldu. MasterChef 2021’de kaptanlık oyununu kim kazandı? Avantaj oyununu hangi kaptan aldı? Detaylar haberimizde…

MasterChef 2021’in Ana Kadrosu Belli Oldu! MasterChef 2021’in Ana Kadrosunda Kimler Var?

MasterChef 2021’de Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

MasterChef 2021’in ikinci haftasının ilk gününde kaptanlık oyunu oynandı. Şefler, yarışmacılardan Tantuni yapmalarını istedi. Tüm yarışmacılar en iyi Tantuni’yi yapmak için mücadele ettiler. Safanur, yemeğini bitirmesine rağmen tahtanın üzerine koyamadı ve yemeği değerlendirmeye alınmadı.

Şefler en iyi Tantuni’yi yapan altı yarışmacıyı seçtiler. Sona İbrahim ile Tahsin kaldı. Tahsin, en iyi Tantuni’yi yaparak günün birincisi oldu ve mavi takım kaptanı olmaya hak kazandı. Şefler, Tahsin’e yarışmacılarını seçmek için süre verdi. Stratejik davranan Tahsin, kırmızı takım kaptanı olarak Emre’yi seçti.

Mavi Takım yarışmacıları; Tahsin, Eren, Hasan, Dilara, Şükrü, Mustafa, Milhan ve Tunahan oldu.

Kırmızı Takım yarışmacıları; Emre, İbrahim, Sergen, Burcu, Mert, Hamza, Fatma ve Safanur oldu.

Sergen, geçen hafta karşı takımı 3-0 yeneceklerini söylemişti ve gerçekten 3-0’lık skorla mavi takımı yenmişlerdi. Şefler, bu hafta için yine Sergen’den bir tahminde bulunmasını istediler. Sergen, 2-1 karşı takımı yeneceklerini söyledi. Hatta mavi takımla iddiaya bile girdi.

Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Aldı?

Mavi ve Kırmızı takım oluşturulduktan sonra, takım kaptanları Tahsin ile Emre, avantaj oyunu için mutfaktaki yerlerini aldılar. Şefler, mavi ve kırmızı takım kaptanlarından Falafel yapmalarını istedi. En çok fafafel yapan avantaj oyununu alacağı açıklandı.

Verilen süre içinde Tahsin ile Emre, en çok falafel yapmak için var güçleriyle mücadele ettiler. Sürenin bitimine şefler Falafell’erin tadımını yaptıktan sonra yenilebilir olanların sayımını tek tek yaptılar.

Tahsin, açık ara daha çok falafel yaptı ve avantaj oyununun kazananı olmayı başardı. Daha sonra yaptığı yemeği tüm yarışmacılara tek tek dağıttı.

MasterChef 2021’in İlk Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler