Ana SayfaDizilerMasterChef 2021'in İlk Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 2021’in İlk Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı olan MasterChef 2021’in ilk eleme oyunu oynandı. Eleme potasında olan mavi takım yarışmacıları MasterChef’te kalabilmek için büyük bir mücadele verdi. Günün sonunda elenen yarışmacı belli oldu. MasterChef 2021’in ilk elenen yarışmacısı kim oldu?

MasterChef 2021’in Ana Kadrosu Belli Oldu! MasterChef 2021’in Ana Kadrosunda Kimler Var?

MasterChef 2021’in İlk Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef 2021’in ilk eleme oyunu için eleme potasında olan 6 yarışmacı mutfaktaki yerlerini aldılar. Şefler, eleme gecesinin ilk turunda yarışmacılara ana ürün olarak beyaz peynir verdiler. Onlardan peyniri kullanarak yaratıcı bir yemek yapmalarını istediler.

Verilen 40 dakika süre içinde yarışmacılar tüm hünerlerini gösterdi. Tunahan, yine büyük bir risk alarak peyniri kullanarak tatlı yaptı. Sürenin bitmesinden sonra şefler eleme adaylarının yemeklerini tek tek tattılar.

ELEME TURUNUN BİRİNCİSİ SAFANUR OLDU!

Şefler en başarılı tabağın Safanur’un tabağı olduğunu açıkladı. Safanur, eleme turunun ikincisine kalmaktan kurtuldu. Günün ikinci en iyi tabağını yapan, Tunahan oldu. Üçüncü en iyi tabağını yapan ise Burcu oldu.

İKİNCİ ELEME TURU!

İlk eleme turunu geçemeyen Görkem, Tahsin ve Hamza arasında son bir eleme oyunu daha oynandı. Danilo şef kendi imza tabağını tanıttıktan sonra ikinci tura kalan üç yarışmacılardan kendi tabağına en yakın tabağı yapmalarını istedi. Yarışmacılar Danilo şeften yemek ile ilgili bilgileri aldıktan sonra süreleri başladı.

40 dakika süre içinde yarışmacılar Danilo şefin tabağının aynısını yapmaya çalıştı. Görkem, elini kestirmesine rağmen büyük bir azimle yemeğini yapmaya devam etti. Verilen sürenin bitmesinden sonra şefler üç yarışmacının tabaklarını tek tek değerlendirdiler.

EN BAŞARI TABAĞI YAPAN TAHSİN OLDU!

Tahsin, Danilo şefin tabağına en yakın tabağı yaparak günün birincisi oldu ve elenmekten kurtuldu. Geriye Hamza ile Görkem kaldı. Diğer başarılı tabağı yapan ise Hamza oldu. Görkem, MasterChef 2021’in ilk elenen yarışmacısı oldu.

MasterChef hayali sona eren Görkem, çok üzüldüğünü dile getirdi. Daha sonra arkadaşlarıyla tek tek vedalaşarak stüdyodan ayrıldı.

MasterChef’te Haftanın 3. Takım Oyununu Hangi Takım Aldı? Haftanın 5. Ve 6….

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler