Ana SayfaDizilerKanunsuz Topraklar Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı! Dizinin Yayın Tarihi Belli Oldu Mu?

İlgili Postlar

Kanunsuz Topraklar Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı! Dizinin Yayın Tarihi Belli Oldu Mu?

Fox Tv ekranlarının yeni dizisi Kanunsuz Topraklar, yeni sezona damgasını vuracak. 1939 yıllarında geçen dizinin yapımcılığını Gold Film üstleniyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Faruk Teber oturuyor. Kanunsuz Topraklar dizisinin senaryosunu Zülküf Yücel kaleme aldı. Merakla beklenen Kanunsuz Topraklar dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Dizinin yayın tarihi belli oldu mu? Detaylar haberimizde…

Uğur Güneş kimdir?

Fox Tv’nin yeni dizisi “Kanunsuz Topraklar”ın merakla beklenen ilk tanıtımı yayınlandı. Başrollerini Uğur Güneş, Esra Bilgiç ve Necip Memili’nin paylaştığı dizinin tanıtımı büyük beğeni topladı.

İşte Kanunsuz Topraklar dizisinin ilk tanıtımı…

Dizinin Yayın Tarihi Belli Oldu Mu?

Kanunsuz Topraklar dizisi, eylül ayı içerisinde izleyicisiyle buluşacak. Dizinin yayınlanacağı tarih ve günü henüz netleşmedi.

KANUNSUZ TOPRAKLAR DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Yeni sezonda Fox Tv’de izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan dizi bir çok sevilen oyuncuyu bir araya getirdi. Dizinin başrolleri; Uğur Güneş, Esra Bilgiç ve Necip Memili paylaşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda; Murat Daltaban, Kaan Taşaner, Doğaç Yıldız, Eylül Su Sapan, Serdem Paçal, Hazar Motan, Onay Kaya, Mine Şenhuy Teber, Ezgi Çelik , Onuryay Evrentan, Derinsu Akkuş, Bora Sivri, Mustafa Dinç, Hakan Aydın, Arif Diren, Şekip Taşpınar, Soner Türker, Doğaç Gözüdeli, Umay Anadolu Kaboğlu, Mısra Tüfek, Rana Kayacan, Hür Can Davran, İhsan İlhan ve Ali Erkazan yer alıyor.

KANUNSUZ TOPRAKLAR DİZİSİNİN KONUSU!

1939 Türkiye’sinde Davut (Uğur Güneş) isimli maden işçisinin kurulu düzene isyanını ve kendisinden farklı bir hayata doğan Gülfem’le (Esra Bilgiç) arasında yaşadığı fırtınalı aşkı konu olan “Kanunsuz Topraklar” ilk tanıtımıyla izleyenleri hayran bıraktı.

Malik bey’in kızı Gülfem (Esra Bilgiç) hayatın gerçeklerinden uzak bir şekilde korunarak büyütülmüştür. Gülfem ele avuca sığmaz, söz dinlemez, hatta kaba-saba bir adam olarak gördüğü Davut’a zamanla içten içe hayranlık beslemeye başlar.

Malik bey ise kızı Gülfem’i, Ali Gelik (Necip Memili) adında zengin bir maden patronuyla evlendirmeyi düşünür.

Şimdiden konusuyla büyük merak uyandıran “Kanunsuz Topraklar”, Eylül’de Fox Tv’de izleyicisiyle buluşacak.

Necip Memili Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler