Ana SayfaKimdirSoner Türker Kimdir?

İlgili Postlar

Soner Türker Kimdir?

ATV ekranlarında yayımlanan “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisinin sevilen oyuncularından Soner Türker kimdir? Soner Türker kaç yaşında? Soner Türker aslen nereli? Soner Türker dizileri neler? Soner Türker filmleri neler? Soner Türker hangi burç? Soner Türker hakkında merak ettiğiniz ve merak ettiğiniz her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Soner Türker Kaç Yaşında? Soner Türker Aslen Nereli? Soner Türker Hangi Burç?

Soner Türker 1 Ocak 1985 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Soner Türker, Oğlak burcudur.

Soner Türker Kimdir?

Soner Türker eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. 2016 senesinden itibaren ekranlarda çeşitli projelerde yer alan Soner Türker, önceden Üçüncü zil tiyatro topluluğu ve İstanbul Devlet Tiyatrosunda oyunculuk yapmıştır.

Başrollerini Furkan Palalı, Megumi Masaki, Burhan Öçal ve Ayten Uncuoğlu’nun paylaştığı, yazar Erhan Güven’in Tahran’dan Kaçış isimli kitabından uyarlanan İstanbul, Tokyo ve Kapadokya’da çekilen Yuvaya Dönüş adlı filmde rol alan Soner Türker, ardından Gecenin Kraliçesi dizisinde polis rolü ile ekran karşısına geçmiş ve sonrasında Diriliş: Ertuğrul dizisinde 2 bölüm oynamıştır.

Avlu dizisinde 12 bölüm oyunculuğu ile çok sevilen ve burada Necdet rolü ile ekranlarda gördüğümüz Soner Türker, 2019 senesinde “Familya” dizisinde rol almıştır. Soner Türker şimdi ATV ekranlarında yayımlanan “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisinde “Selman Korkmaz” karakterini canlandırmaktadır.

Soner Türker Dizileri

  • 2020 – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

  • 2018 – Avlu

  • 2016 – Diriliş: Ertuğrul

  • 2016- Gecenin Kraliçesi

  • 2016 -Görevimiz Komedi

Soner Türker Filmleri

  • 2019 – Yuvaya Dönüş
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler