Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova Dizisine Hangi Sürpriz İsim Transfer Oldu?

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova Dizisine Hangi Sürpriz İsim Transfer Oldu?

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, yeni bölümleriyle eylül ayı içerisinde ekrana gelecek. Dizinin kilit isimlerinden Demir’in diziden ayrılacağı konuşulurken yeni bir oyuncunun diziye dahil olduğu gündeme oturdu. Bir Zamanlar Çukurova dizisine hangi sürpriz isim transfer oldu? Detaylar haberimizde…

Perşembe Dizileri 2020

Bir Zamanlar Çukurova Dizisine Hangi Sürpriz İsim Transfer Oldu?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni sezonunda İbrahim Çelikkol diziye dahil olacak. İbrahim Çelikkol, Yamanlar konağını yakıp yıkan kişi olacağı konuşuluyor. İbrahim Çelikkol dizide Hakan Gümüşoğlu karakterini canlandıracak. Ayrıca, Hakan ile Züleyha aşkının sezona damga vuracağı konuşuluyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 102. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLMUŞTU?

Ümit Demir’i, tehdit edip konakta kalmak ister. Demir, olanları tek tek Züleyha’ya anlatır. Gitmek isteyen Züleyha, duyduklarından sonra konağı terk etmek istemez. Demir, Ümit’in istediği çocuğunu kaybettiği yazıyı ondan alır.

Onla tartışırken, Şermin ile Betül gelir. Betül, Ümit’in kendi konaklarında kalabileceğini söyler. Ümit, Demir’den aldığı imzalı kağıtla Şermin’in konağına yerleşir. Fikret, Fekeli’nin arabasını çarparak öldürdüğü kişinin cenazesi için İzmir’e gider.

Orada, Hakan Gümüşoğlu isimli kişinin Demir’e düşmanlığı ve ölen kişinin yakını olduğunu öğrenir. Bu ölümün Demir’in yapmış olabileceğini konuştuklarını duyunca hemen Çukurova’ya döner.

Demir’e, durumu anlatır. Hakan Gümüşoğlu ile, Demir’in önceden süre gelen bir düşmanlığı olduğu ortaya çıkar. Demir’in, önce değirmeni kundaklanır. Sonra, nakliye tırı, ardından Leyla kaçırılır.

Sevda’nın, cansız bedenine ulaşılır. Savcı Demir’i, cinayet suçlamasıyla tam tutuklama kararı yazdırırken Leyla’nın kaçırılma olayı çıkar. Leyla, gelen telefonla çiftliğin önünde bulunur.

Demir, kızı bulunduktan sonra Sevda’yı öldürme suçundan göz altına alınır. Demir, bu olaylar olurken şirketin başına Betül’ü geçirir. Ona, tüm yetkilerini kapsayan bir vekalet verir. Şermin, Ümit’in hamile olmadığını anlar.

Fikret, Demir’i hapishaneden kaçırmak için bir plan yapar. Demir, başka birinin kılığıyla görüş günü hapishaneden kaçmayı başarır. Hemen konağa gelip Züleyha ile çocukları alıp, yurt dışına kaçmak isterken konağa ellerinde uzun namlulu tüfekleri olan birileri gelir.

Ortalık savaş alanına döner. Silah sesleri kesildiğinde Züleyha, Demir’i arar. Çiftliğe düzenlenen saldırıdan sonra Demir, ortadan kaybolur. Züleyha, başına gelen bunca şeyden sonra artık isyan eder.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinin Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler