Ana SayfaDizilerBerkay Ateş Hangi Fenomen Diziye Transfer Oldu?

İlgili Postlar

Berkay Ateş Hangi Fenomen Diziye Transfer Oldu?

Dizilerin aranan oyuncularından Berkay Ateş, büyük bir ilgiyle izlenen diziye transfer oldu. Daha önceden Çukur dizisinde oynayan Berkay Ateş, en son Alev Alev dizisinde yer almıştı. Berkay Ateş, hangi fenomen diziye transfer oldu? Detaylar haberimizde…

 Berkay Ateş Kimdir?

Berkay Ateş Hangi Fenomen Diziye Transfer Oldu?

Yakışıklı oyuncu Berkay Ateş, Sadakatsiz dizisiyle anlaştı. Sadakatsiz dizisi yeni sezonda konu değişikliğine gidecek. Berkay Ateş’in hangi rolle ekrana geleceği ise henüz belli değil.

SADAKATSİZ 31. BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Asya, oğlunun doğum gününden Derin’i kovduktan sonra Asya hanımla konuşup, olanlar için ondan özür diler. Asya hanım Derin’i, onun annesine benzetir. Daha sonra Ali’ye, Asya’nın babasının saatini hediye eder. Gönül, olanlardan sonra eşyalarını toplayıp kızını eve götürmek ister.

Derin ise, kocasını bekleyeceğini söyleyip evini terk etmez. Asya, Derin’in evine gidip onunla konuşmak istediğini, ona göstermesi gereken bir şey olduğunu söyler. Derin, Asya ile birlikte gider. Asya onu, uçurumun kenarına götürüp orada onun sonunu gördüğünü, Zeynep’in kendisi gibi olmaması için ondan kendisine gelmesini ister.

Derin ise, hala Volkan’ın ona gitmesinden korkar. Direksiyona geçip onu Sapanca’ya, her şeyin başladığı yere götürmek üzere yola çıkar. Volkan, Sapanca’ya iş görüşmesine gittiğinde Derin’le tanışır. Ona evli olduğunu söylemez.

İlişkileri Tekirdağ’da da devam eder. Derin, tesadüfen Volkan’ın evli olduğunu öğrenir. Öğrendikten sonra Volkan, mutsuz bir evliliği olduğunu ve karısından boşanacağını söyleyip Derin’i oyalar. Derin ise, Volkan’ın evliliğini zora sokacak hareketler yapmaya başlar.

Volkan ise, Derin’i boşanacağına inandırıp onunla ilişkisini sürdürmeye devam eder. Asya ile Derin’in, arabayla Sapanca yolunca olduğunu öğrenen Volkan, Melih’e haber verir. Melih, Asya’nın arabasına peşine polis gönderir. Derin, polisleri görünce sinirlenip arabayı hızlandırır.

Asya korkusundan Derin’e, Volkan’ın onu sevdiğine inandığını söyler. Derin’in sürdüğü araba uçurumun kenarında kalır. Volkan, onları bulur. Ancak Volkan hiç bir şey yapamadan, Derin ile Asya’nın bulunduğu araba uçurumdan aşağı düşer. Volkan, Asya diye feryat eder ve elinden bir şey gelmez.

Asya ile Derin, o arabanın içinden sağ kurtulabilecek mi?

Sadakatsiz Final Gibi Sezon Finali Yaptı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler