Ana SayfaDizilerElkızı Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı! Dizinin Yayın Tarihi Belli Oldu Mu?

İlgili Postlar

Elkızı Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı! Dizinin Yayın Tarihi Belli Oldu Mu?

Fox Tv’nin yeni dizisi Elkızı, konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Yapımcılığını NTC Medya’nın üstlendiği dizinin, yönetmen koltuğunda Feride Kaytan’ın oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Hilal Yıldız’ın kaleme aldı. Elkızı dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Merakla beklenen dizinin yayın tarihi belli oldu mu? Elkızı dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Detaylar haberimizde…

Sevda Erginci kimdir?

 Fikret Kuşkan Kimdir?

Elkızı Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı!

Fox Tv’nin yeni dizisi Elkızı’nın konusu ve oyuncu kadrosu oldukça dikkat çekici. Sevda Erginci, dizide Ezo isimli bir genç kızı canlandırıyor. Ezo, annesinin kaderini yaşamasıyla onun intikamını almasını konu alıyor.

İşte Elkızı dizisinin ilk tanıtımı…

 

ELKIZI DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Sevda Erginci, en son Sevgili Geçmiş dizisinde yer almıştı. Güzel oyuncu bu dizide intikam peşinde koşan bir genç kızı canlandıracak. Usta oyuncu Fikret Kuşkan ise en son, Zalim İstanbul dizisinde yer almıştı. Perihan Savaş, Çukur dizisi final yaptıktan sonra bir çok dizi teklifi arasından Elkızı dizisini kabul etti ve dizide yine anne karakterini canlandıracak.

Elkızı dizisinin oyuncu kadrosunda; Sevda Erginci’nin yanı sıra Fikret Kuşkan, Perihan Savaş, İsmail Ege Şaşmaz, Münir Can Cindoruk, Sedef Avcı, Toprak Sağlam, Fırat Doğruloğlu, Çağla Şimşek, Sinan Arslan, Pelinsu Çileli ve Macit Koper gibi başarılı isimler yer alıyor.

ELKIZI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Ekızı dizisinin yayın tarihi ve günü henüz açıklanmadı. Ama dizinin eylül ayı içerisinde dizi severlerle buluşması bekleniyor. Küçük yaştan itibaren öksüz büyüyen genç kız Ezo’nun hayat hikayesini konu alan dizi izleyenleri ekran başına kilitleyecek.

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izleneceği tahmin edilen Elkızı dizisi yakında izleyicisiyle buluşacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler