Ana SayfaDizilerSadakatsiz Final Gibi Sezon Finali Yaptı!

İlgili Postlar

Sadakatsiz Final Gibi Sezon Finali Yaptı!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 31. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin sezon finali bölümünde; Asya, Derin’in sonunun annesi gibi olmaması için onunla konuşuyor. Ancak o, direksiyona geçip onu Sapanca’ya götürmek istiyor. Volkan ile Melih, kötü bir şey olmaması için peşlerine düşüyor. Bunu öğrenen Derin, arabayı uçuruma sürüyor. Sadakatsiz final gibi sezon finali yaptı.

Çarşamba Dizileri 2020

Sadakatsiz Final Gibi Sezon Finali Yaptı!

Asya, oğlunun doğum gününden Derin’i kovduktan sonra Asya hanımla konuşup, olanlar için ondan özür diliyor. Asya hanım Derin’i, onun annesine benzetiyor. Daha sonra Ali’ye, Asya’nın babasının saatini hediye ediyor. Gönül, olanlardan sonra eşyalarını toplayıp kızını eve götürmek istiyor.

SADAKATSİZ 31. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Derin ise, kocasını bekleyeceğini söyleyip evini terk etmiyor. Asya, Derin’in evine gidip onunla konuşmak istediğini, ona göstermesi gereken bir şey olduğunu söylüyor. Derin, Asya ile birlikte gidiyor. Asya onu, uçurumun kenarına götürüp orada onun sonunu gördüğünü, Zeynep’in kendisi gibi olmaması için ondan kendisine gelmesini istiyor.

Derin ise, hala Volkan’ın ona gitmesinden korkuyor. Direksiyona geçip onu Sapanca’ya, her şeyin başladığı yere götürmek üzere yola çıkıyor. Volkan, Sapanca’ya iş görüşmesine gittiğinde Derin’le tanışıyor. Ona evli olduğunu söylemiyor.

İlişkileri Tekirdağ’da da devam ediyor. Derin, tesadüfen Volkan’ın evli olduğunu öğreniyor. Öğrendikten sonra Volkan, mutsuz bir evliliği olduğunu ve karısından boşanacağını söyleyip Derin’i oyalıyor. Derin ise, Volkan’ın evliliğini zora sokacak hareketler yapmaya başlıyor.

Volkan ise, Derin’i boşanacağına inandırıp onunla ilişkisini sürdürmeye devam ediyor. Asya ile Derin’in, arabayla Sapanca yolunca olduğunu öğrenen Volkan, Melih’e haber veriyor. Melih, Asya’nın arabasına peşine polis gönderiyor. Derin, polisleri görünce sinirlenip arabayı hızlandırıyor.

Asya korkusundan Derin’e, Volkan’ın onu sevdiğine inandığını söylüyor. Derin’in sürdüğü araba uçurumun kenarında kalıyor. Volkan, onları buluyor. Ancak Volkan hiç bir şey yapamadan, Derin ile Asya’nın bulunduğu araba uçurumdan aşağı düşüyor. Volkan, Asya diye feryat ediyor ve elinden bir şey gelmiyor.

Asya ile Derin, o arabanın içinden sağ kurtulabilecek mi?

Sadakatsiz 31. Bölüm 3. Sezon Finali Fragmanı Yayında! Asya İle Derin Uçurumdan…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler