Ana SayfaDizilerRTÜK'ten Final Yapan Masumiyet Dizisine Ceza!

İlgili Postlar

RTÜK’ten Final Yapan Masumiyet Dizisine Ceza!

RTÜK Masumiyet dizisinde kadına yönelik fiziksel şiddet sahneleri nedeniyle diziyi yayınlayan FOX TV’ye idari para cezası verildi. Başrollerini Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır, İlayda Alişan, Serkay Tütüncü ve Deniz Işın’ın paylaştığı Masumiyet dizisi geçtiğimiz hafta ekranlara veda etmişti.

FOX TV’ye Ceza

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Masumiyet dizisinde yer alan kadına yönelik fiziksel şiddet sahneleri nedeniyle diziyi yayınlayan FOX TV’ye idari para cezası verilmesini kararlaştırdı. RTÜK Üst Kurul’un haftalık olağan toplantısında, Masumiyet dizisi hakkında hazırlanan rapor görüşüldü.

Yapılan görüşmeler sonucunda, başka bir kadınla evlilik arifesinde olan dizinin zengin karakterinin bir çalışanı ile yaşadığı ilişkide çıkan bir tartışmada, hamile olan kadını sandalyeyle dövmesi ve faili meçhul bir şekilde ağır yaralı olarak arabadan atması sahnelerini içeren Masumiyet dizisinin, 6112 sayılı Radyo ve Televizyonların Kuruluş ve Yayın Hizmetleri Hakkında Kanun’u ihlal ettiğine karar verildi.

Masumiyet Dizisi Final Bölümünde Yaşananlar

İlker’in, Ela’ya evlenme teklif etmesinden sonra Bahar, onun  üzerine evi kilitleyip emniyete gidiyor. Timur, İlker’le görüşüp ondan kızını onunla evlendirmek karşılığında büyük bir miktarda çek alıyor.

İlker Timur’a çeki, vadeli bir şekilde veriyor. Ela’yı, annesinden gizli evinde buluşturuyor. Ela, İlker’in evlenme teklifini kabul etmiyor. Babasının baskısıyla gidip tekrar yüzüğü parmağına takıyor.

Bahar Handan’ın, Bianu’dan değerli hediyeler alıp ailesini sattığını öğreniyor. Umut, suçsuz olduğunu ancak mahkemede anlatıyor. Oraya sadece Ela’yı, merak ettiği için gittiği söylüyor. Beril, her şeyi İsmail ile planlayıp yaralama suçunu Umut’a attıklarını itiraf ediyor.

Bir tekneye gidip İlker ile nikahlanıyor. Harun, kızının hasta olduğunu anlayıp onu kliniğe götürmek zorunda kalıyor. İrem, İlker’in Ela ile evlendiğini öğrenip, kız kardeşini arıyor ve onu Cenk’le aldattığını söylüyor.

Masumiyet 13. Bölüm Final Fragmanı Yayında! İlker İle Ela Gizlice Evleniyor!

Ela ve ailesi mahkemeye çıkıyor. Harun, tüm itiraflarını yapıyor. Umut, sadece onu takip ettiğini söylüyor. Harun, Banu’nun oradaki tüm kanı temizleyip kameraya aldığını ispat ediyor. Bu kadar itiraftan sonra İlker’de büyük bir itirafta bulunuyor.

Umut’un suçsuz olduğu anlaşılıyor. Cenk, fırsat bilip tüm şirketi soyup yurt dışına kaçıyor. İlker, İsmail, Beril ve Banu tutuklanıyor. Ela, İlker’in tutuklanıp gitmesini izliyor ve sonrasında Hale’ye yüzüğünü verip gidiyor. Hale, mahkemede suçu üstleniyor. Ancak hakim buna kabul etmiyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler