Ana SayfaDizilerAda Masalı 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Poyraz Nezarete Düşüyor!

İlgili Postlar

Ada Masalı 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Poyraz Nezarete Düşüyor!

Star Tv’nin büyük bir beğeni ile izlenen dizisi Ada Masalı, 11. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Yerde yaralı bir şekilde yatan Batu, ortadan kaybolur. Haziran, Poyraz’ın Batu’yu yaraladığı için çok kızar. Poyraz, Batu’nun kendisini nasıl kışkırttığını ona anlatamaz. Ada Masalı 11. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Poyraz, Batu’yu yaralama suçundan nezarete düşüyor.

Salı Dizileri 2021

Poyraz Nezarete Düşüyor!

Ada Masalı 11. bölüm 1. fragmanında; Batu, yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılıyor. Poyraz ise, onu bilerek yaralama suçundan nezarete atılıyor. Biricik, Alper ile Melisa arasında bir şey olduğundan şüphelenip ondan gerçekleri öğrenmek için bir oyun oynuyor.

İşte Ada Masalı 11. bölüm 1. fragmanı…

ADA MASALI 10. BÖLÜM ÖZETİ!

Poyraz, Batu’nun Haziran’ın eski sevgilisi olduğunu düşünür. Haziran, Poyraz’ın kendisine tavır aldığını anlayıp ona Batu ile sadece normal arkadaş olduğunu, onu annesinin adaya çağırdığını söyler.

İdil, evine dönmek zorunda kalır ve odasından dışarı çıkmaz. Görkem, Sema’nın ablasını kıskandığını düşünüp onu evlendirmek ister ve adada araştırma yapmaya başlar. Sema’ya uygun bir eş bulup ikiliyi bir araya getirmeye çalışır.

Poyraz ile Haziran, bir çiftin yanına gider. Onların yalan yüzünden kavga ettiklerini görürler. Haziran, kendisini onların vesilesiyle Poyraz’a affettirir. Poyraz ile Haziran, sevgili olur.

İdil, hastaneye gidip kan tahlili olur. Daha sonra kan tahlilinin üzerinde oynayıp kendisini çok hasta gibi gösterir. Poyraz, İdil’i ağlarken görünce yanına gidip ne olduğunu sorar. İdil, çok hasta olduğunu ve bunu kimseye söylememesini ister.

Batu, adadaki herkese para dağıtmaya başlar. Otele de pahalı bir kahve makinesi alır. Poyraz, Batu’nun yanına gidip onu bu konuda uyarır. Haziran, babasının ölüm yıl dönümünü Batu’dan öğrenip o günü unuttuğu için çok üzülür.

Poyraz, Haziran’ı perişan bir vaziyette deniz kenarında bulur. Haziran, Poyraz’a babasının nasıl öldüğünü anlatır ve o yüzden denizden nefret ettiğini söyler. Poyraz, Haziran’ı sakinleştirip onun deniz korkusunu yenmesine yardımcı olur.

Batu, kameraların göreceği bir yere gidip Poyraz’ı yanına çağırır. Ona Haziran’la ilişki yaşadıklarını çirkin bir şekilde anlatır. Poyraz’ı kışkırtmayı başarır. Onun konuşmalarına dayanamayan Poyraz, Batu’ya yumruk atar. Batu, kanlar içinde yere yığılır. O sırada Haziran gelir.

Ada Masalı 11. Bölüm Ön İzleme Yayında! Batu Haziran İle Poyraz’ın Arasını…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler