Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı Dizisinin Kadrosuna Hangi Güzel Oyuncu Dahil Oldu?

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı Dizisinin Kadrosuna Hangi Güzel Oyuncu Dahil Oldu?

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 2. sezon 38. bölümüyle 14 eylül salı günü saat: 20:00’da ekrana gelecek. Dizinin yeni sezonunda izleyicileri bir çok sürpriz bekliyor. Han, İnci’nin ölümünden sonra yeni bir aşka yelken mi açacak? Masumlar Apartmanı dizisinin kadrosuna hangi güzel oyuncu dahil oldu? Detaylar haberimizde…

Salı Dizileri 2021

Masumlar Apartmanı Dizisinin Kadrosuna Hangi Güzel Oyuncu Dahil Oldu?

Yayınlandığı günden beri reytinglerin ilk sıralarında yer alan Masumlar Apartmanı’nın yeni sezon kadrosuna Melisa Şenolsun dahil oldu. Melisa Şenolsun, dizide nasıl bir karakteri canlandıracak merak konusu. Güzel oyuncu Han’ın yeni sevgilisini mi canlandıracak?

MASUMLAR APARTMANI 37. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLMUŞTU?

İnci, Han’ı terk etmek için valizini toplar. Han ise onu, gitmemesi için banyoya kilitler. İnci, Esra ile buluşup gebelik testi yapar. Hamile olduğunu öğrenince de, bir otele yerleşir. Onun yerini sadece Naci bilir.

Oda, sadece Safiye’ye İnci’nin yerini söyler. Safiye, İnci’yle konuşmaya gider. Onun hamile olduğunu öğrenir. Ancak Han’a, bir şey söylemez. Hikmet, Safiye’nin konuşmasından onun gideceği yeri gazetenin köşesine yazar. Oğluna, o adrese gidip karısını getirmesini ister.

Esat, Gülben’in neden telefonlarını açmadığını merak edip kapısına dayanır. Gülben ise onunla görüşmez. Esat, Esra’dan Gülben’in neden onun telefonlarını açmadığını öğrenir. Annesiyle buluşup ona, neden Gülben’i kırdığını sorar.

Ondan Gülben’den özür dilemesini ister. Han, İnci’nin yanına gidip konuşur. Orada hamilelik testini görüp onun hamile olduğunu öğrenir. Ama İnci, ona dönmeyeceğini söyleyip arabasına binip gider.

Yolda durup düşünür ve çocuğunu babasız büyütmek istemediğini anlar. Arabasına binip Han’ın yanına gidecekken yolda feci bir kaza geçirir. Han, yolda İnci’yi yaralı bir şekilde yerde yatarken bulur. Onun kendisine dönmeye karar verdiğini öğrenir.

Ama İnci, oracıkta hayatını kaybeder. İnci’nin cenazesi gömülür. Han, onun toprağından bir avuç alıp cebine koyar. Naci, eski karısı ve kızıyla tedavi olmaya yurt dışına gider. Gitmeden Safiye’yle vedalaşır.

Han, akıl hastanesine yatırılır. Esat Gülben’e, evlenme teklif eder. Gülben ise, ailesini bu halde bırakıp onunla evlenemeyeceğini söyler. Safiye, Gülben ve Memduh bey birlikte Han’ı görmeye akıl hastanesine gider. Han ise, sadece ablalarını tanır. Üç kardeş hastanenin bahçesinde oturup gazoz içer.

Masumlar Apartmanı Yeni Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 2. Sezon Fragmanı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler