Ana SayfaDizilerAşk Mantık İntikam 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ozan Çağla İle Gerçekten...

İlgili Postlar

Aşk Mantık İntikam 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ozan Çağla İle Gerçekten Evlenecek Mi?

Fox Tv’nin sevilen dizilerinden Aşk Mantık İntikam, 12. yeni bölümüyle 10 eylül cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ozan, Çağla ile evlenmeye hazırlanır. Çağla, Ozan’ın düğün günü dalıp gitmesinden onun birini beklediğini anlar. Zeyno, Ozan’a Esra’nın onu terk etmesinin gerçek sebebini itiraf eder. Ozan, Esra’nın yanına gidip bebeklerini kaybedip kaybetmediklerini sorar. Aşk Mantık İntikam 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ozan, Çağla ile gerçekten evlenecek mi?

Cuma Dizileri 2021

Ozan Çağla İle Gerçekten Evlenecek Mi?

Aşk Mantık İntikam 12. bölüm 1. fragmanında; Düğün öncesi Çınar, Çağla’ya Ozan’ın Esra’yı unutup unutmadığından emin olup olmadığını soruyor. Çağla’da, Çınar’a aynı şeyi soruyor. Çınar, Esra’ya Ozan’a karşı bir şey hissedip hissetmediğini soruyor. Esra, hissettiğini söylüyor. Çağla, nikah masasında memurun sorusuna ‘Evet’ diyor. Sıra Ozan’a geliyor. Ozan, nikah memuruna ne cevap verecek?

İşte Aşk Mantık İntikam 12. bölüm 2. fragmanı…

AŞK MANTIK İNTİKAM 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Esra, Ozan’ın Çağla’yla görüşmesinden sonra ona ulaşamaz. Sürekli onu arıyor. Ancak Ozan, telefonlarına cevap vermez. Ertesi gün Esra, işe gittiğinde iş yerine Çağla ile Ozan’ın el ele geldiğini görür.

Çağla, tüm personele Ozan ile evlenme kararı aldıklarını ilan eder. Esra, büyük bir üzüntü içerisine girer. Hemen gidip Çınar’ın iş teklifini kabul edip ondan iki gün izin ister. Esra, kendisini gibi depresyona giren kardeşi Ekrem’le birlikte evden dışarı çıkmak istemez.

Ozan, Esra’dan neden ayrıldığını Musa’ya anlatır. Oda Zeyno’ya anlatır. Esra’nın, ilk başka Ozan’dan intikam almak için iş yerine girdiğini ancak, sonra ona gerçekten aşık olduğunu anladığını söyler.

Musa ile Zeyno, bir organizasyon düzenler. Çağla,Ozan’la evleneceğini herkese ilan eder. Ozan, Musa’yla biraz o ortamdan uzaklaşmak için iş görüşmesine gider. Zeyna’da Esra’yı zorla kafa dinlemesi için aynı yere götürür.

Orada Esra, Ozan’ın Çağla’yla nişanlanmasını hazmedemez ve içkiyi fazla kaçırır. Ozan onu, kucağında odasına taşır. O anlar birileri tarafından görüntülenip Çağla’ya ulaştırılır. O gece Esra, Ozan’a sevdiğini söyleyip öper.

Ertesi gün Çağla, otele gelip Esra’ya Ozan’ın kendisini çağırdığını ve geceyi birlikte geçirdiklerini söyler. Çınar, Esra’yı yemeğe götürür. Babası arayınca Esra’yla birlikte eve gider. Orada Esra, Ozan ile Çağla’yı görünce gitmek ister.

Zeyno, Esra’yı arayıp Ozan’ın onunla konuşmalarını yanlış anladığını söyler. Ozan, Çağla’nın babasına Esra’nın eski eşi olduğunu itiraf eder.

 Aşk Mantık İntikam 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ozan Esra’nın Sakladığı Gerçeği…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler