Ana SayfaDizilerBaş Belası 13. Bölüm 2. Final Fragmanı Yayında! İpek İşinden Ayrılmaktan Vazgeçiyor!

İlgili Postlar

Baş Belası 13. Bölüm 2. Final Fragmanı Yayında! İpek İşinden Ayrılmaktan Vazgeçiyor!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Baş Belası, 13. yeni bölümüyle 10 eylül cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Şahin, kız kardeşinin ölümüne neden olan şebekeyi bulmak için tehlikeli bir yolculuğa çıkar. Şebeke, yeni bir cinayet daha işler. İpek, Şahin’in gizlediği bir şeyler olduğunu düşünüp onu çözmeye çalışır. Baş Belası 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. İpek, işinden ayrılmaktan vazgeçiyor.

Cuma Dizileri 2021

İpek İşinden Ayrılmaktan Vazgeçiyor!

Baş Belası 13. bölüm 2. final fragmanında; Şahin, çete tarafından kaçırılıyor. İpek, Şahin’i bulmadan işini bırakmıyor. Büyük bir mücadele sonunda Şahin, çetenin elinden kurtulmayı başarıyor. Emniyete döndüğünde İpek’i odasında görünce çok şaşırıyor. İpek, Şahin’e istifa etmekten vazgeçtiğini kendisinden kurtulamadığını söylüyor.

İşte Baş Belası 13. bölüm 2. final fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1435344520992989187

BAŞ BELASI 12. BÖLÜM ÖZETİ!

İpek, Mehmet amire istifasını verir. Ancak yasal olarak 15 gün süresinde çalışmaya devam eder. Şahin, İpek’in işten ayrılmasını istemez. Ama ona bunu bir türlü söyleyemez. Aytuğ, komiser çözemediği bir davanın sanıklarını konuşturmak için İpek’ten yardım ister.

Yener müdür, İpek’i yanına çağırıp ona bu durumu anlatıp ondan soruşturmaya girmesini ister. Şahin, bu durumu öğrenip İpek’in soruşturmaya girmesini engellemeye çalışır. Aytuğ’nun İpek’ten hoşlandığını anlar ve onu çok kıskanır.

Şantaj çetesinin kovuşturmasında Şahin komiser ile İpek’in, başarıları medyada konuşulmaya başlar. Yener müdür, gazetecilere konuşma yaparken İpek ile Şahin görüntülere girer.

Gazeteciler, onların konuşmasını ister. Şahin, bu konuşmaya yanaşmazken İpek, gazetecilerin karşısına geçip çok güzel bir açıklama yapar. Şahin ile İpek, birden fenomen olur. Gazeteciler ikiliyle röportaj yapmak ister. Mehmet amir, Şahin ile İpek’in bu röportaja katılmasını onaylar.

Şahin, röportajda konuşmasa da İpek gerekli açıklamaları yapar. İkili, birden fenomen olur. Mehmet amir, Doruk ile Nermin’in ilişkisini öğrenir. Doruk, kendisini feda edip masa işinde kalmayı kabul eder.

Şahin ile İpek, şebekenin yeni kurbanını bulur. Ama onlardan önce şebeke o kişiyi öldürür ve cesedin yanına başka bir not daha bırakır. Şebeke, resmen İpek ile Şahin’le oyun oynar.

Baş Belası 13. Bölüm 1. Final Fragmanı Yayında! Şahin İle İpek Cinayetlerin…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler