Ana SayfaDizilerİçimizden Biri Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 1. Bölüm 1. Fragmanı...

İlgili Postlar

İçimizden Biri Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 1. Bölüm 1. Fragmanı Yayında!

Show Tv ekranında yayınlanacak olan İçimizden Biri dizisinin çekimleri Marmaris’te başlayan ve devam eden dizinin genel hikaye, senaryo ve yönetmenliğini Ersoy Güler üstleniyor. İçimizden Biri dizisinin yayın tarihi belli oldu. Dizinin 1. bölüm 1. fragmanı yayınlandı.

Bora Akkaş Kimdir?

 Mustafa Avkıran Kimdir?

İçimizden Biri Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Show Tv’nin iddialı dizisi İçimizden Biri, ilk bölümüyle 12 eylül pazar günü saat: 20:00’da izleyicisiyle buluşacak.

İşte İçimizden Biri dizisinin 1. bölüm 1.  fragmanı…

İÇİMİZDEN BİRİ DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Çekimlerine Marmaris’te başlanan İçimizden Biri dizisinin oyuncu kadrosunda; Bora Akkaş, Mustafa Avkıran, Özge Yağız, Derya Alabora, Renan Bilek, Asuman Dabak, Benan Dönmez, Burak Satıbol, Deniz Cengiz, Ceren Karakoç, Korhan Kılınçoğlu ve Hira Nur Eyigün gibi isimler yer alıyor.

DİZİNİN KONUSU!

Adam ile Havva, ayrı dünyaların insanlarıdır. Biri İrlandalı Katolik bir papazın oğludur. Diğeri ise geleneklerine bağlı Müslüman ve Türk bir ailenin kızıdır. Hayat, onları birbirinden çok uzak iki yörüngeye yerleştirmişse de kader, onları bir araya getirir.

İrlanda ekonomik bunalımdayken onlara yardımı Osmanlı padişahı yaptığı için Adam’ın papaz olan babası William, birçok Drogedalı gibi bir Türkiye hayranıdır. Hatta yıllar önce tatil için geldiği Marmaris’e de hayran kalır ve oraya yerleşir. Üniversitede araştırma görevlisi olarak çalışan Adam, Havva’yı görür görmez aşık olur.

Havva da ilk defa kalbini eriten bu duyguya kayıtsız kalmamış, var oluşundan beri aradığı diğer yarısını sonunda bulmuştur. Adam Havva’ya evlenme teklif eder fakat Havva’nın kalbi istese de dudakları babası Hacı Hünkar’dan ötürü hayır diyecektir çünkü Adam ne Türk ne de Müslüman’dır.

Adam aşkı için din değiştirmeyi göze alır almasına da, Havva’nın babası Hacı Hünkar, kız kardeşleri ve eşleri bu işin olmaması için elinden geleni yapacaklardır. Tüm imkanlarını Havva okusun ve profesör olsun diye isteyen Hünkâr’ın gelecek planlarında hiç bir şekilde Havva’ya bir damat adayı bulmak yoktur.

Havva gözünü karartarak babasının karşısına çıkar ve bir İrlandalı gence aşık olduğunu söyler. Söyler söylemesine de korktuğu şey de başına gelir. İki aşık genç, aşklarını ailelerine kabul ettirmek için her yolu denemeyi göze alırlar.

Derya Alabora kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler