Ana SayfaDizilerYargı Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı! Dizinin Yayın Tarihi Belli Oldu Mu?

İlgili Postlar

Yargı Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı! Dizinin Yayın Tarihi Belli Oldu Mu?

Kanal D’nin yeni dizisi Yargı, izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin yapımcılığını, Ay Yapım üstleniyor. Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun paylaştığı, senaryosunu Sema Ergenekon’un yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda Ali Bilgin oturuyor. Yargı dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Dizinin yayın tarihi belli oldu mu? Detaylar haberimizde…

Pınar Deniz kimdir?

 Kaan Urgancıoğlu Kimdir?

Yargı Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı!

Kanal D ekranında yayınlanacak olan Yargı dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Dizinin tanıtımı büyük ilgi topladı. Dizi, gerek oyuncu kadrosuyla, gerekse hikayesiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

İşte merakla beklenen dizi Yargı’nın ilk tanıtımı…

Dizinin Yayın Tarihi Belli Oldu Mu?

Yargı dizisinin yayın tarihi ve günü henüz netleşmedi. Dizi severler, dizinin hangi gün ekrana geleceğini merakla bekliyor.

YARGI DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

En çok sevilen ve fenomen dizilerin yapımcısı Ay yapım, Yargı isimli dizininde yapımcılığını üstlendi. Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosunda; Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Ali Seçkiner Alıcı, Başak Gümülcinelioğlu, Uğur Aslan, Pınar Çağlar Gençtürk, Onur Özaydın, Ece Yüksel, Özlem Çakar, Arda Anarat, Onur Durmaz, Zeynep Atılgan ve Beren Nur Karadiş gibi usta isimler yer alıyor.

YARGI DİZİSİNİN KONUSU!

Yargı isimli dizinin konusu; Bir cinayet vakasıyla yolları kesişen başaralı genç avukat ile bir savcının etkileyici hikayesini konu alıyor. Aile içi güven kavramını ters yüz edecek hikaye, izleyicileri ekrana kilitleyecek.

Vatanım Sensin dizisiyle yıldızı parlayan Pınar Deniz, en son Kırmızı Oda dizisinde yer almıştı. Kaan Urgancıoğlu ise, bir çok dizide rol aldı. Ancak en çok Kara Sevda dizindeki rolüyle akıllara kazındı. Dizinin oyuncu kadrosu, oldukça seçkin usta oyunculardan oluşuyor.

Böylesi usta oyuncuları bir araya getiren Yargı dizisi, yeni sezona damgasını vuracak. Uzun soluklu olması beklenen dizinin çekimleri devam ediyor. Tahminlere göre Yargı dizisi, eylül ayı sonu veya ekim başı gibi ekrana gelmesi bekleniyor.

Kanal D’nin yeni gözde dizisi Yargı, pek yakında izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Hüseyin Avni Danyal Kimdir?

Uğur Polat Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler