Ana SayfaDizilerMasterChef 3. Hafta MasterClass Ödülünü Kim Kazandı?

İlgili Postlar

MasterChef 3. Hafta MasterClass Ödülünü Kim Kazandı?

Tv 8’in izleyicileri ekrana kilitleyen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021’in son bölümünde yarışmacılar ünlü şeflerden MasterClass aldı. Verilen eğitimin sonrasında yarışmacılar MasterClass’ın büyük ödülünü almak için mücadele etti. MasterChef 3. hafta MasterClass ödülünü kim kazandı?

MasterChef 2021’in Ana Kadrosu Belli Oldu! MasterChef 2021’in Ana Kadrosunda Kimler Var?

MasterChef 3. Hafta MasterClass Ödülünü Kim Kazandı?

7 eylül salı günü yapılan MasterClass’ta şefler yarışmacılara deniz mahsulleri ile ilgili önemli bir eğitim verdi. Hangi balığın nasıl temizlendiği, nasıl pişirildiği ve nelerle uyumlu olduğu hakkında yarışmacılar teknik bilgi edindi. Aynı zamanda eğlenen yarışmacılar günün sonunda yapılan oyunda hediye çekinin sahibi olmak için mücadele etti.

MASTERCLASS OYUNU!

TV8 ekranlarından her bölümünde artan heyecanı ilgiyle takip edilen MasterChef Türkiye’nin son bölümünde, yılın üçüncü MasterClass’ı yapıldı. Deniz mahsulleri MasterClass’ında ilk olarak Mehmet Yalçınkaya şef, yarışmacılara kesme, ayırma konularında konuları anlatırken. Somer Sivrioğlu şef, tabak sunumunda yapılması gerekenler ve püf noktalarını yarışmacılara anlattı.

MasterChef 2021’in 7 Eylül Salı akşamı bölümünde yapılan MasterClass eğitimi sonrasında yarışmacılar, sınava girdi. İlk sınavda yarışmacılardan yarım saat içinde deniz mahsulleri üçlüsünde yaratıcı bir yemek yapmak için mücadele etti. Verilen sürenin sonunda şefler, en başarılı sekiz yarışmacının ismi açıkladı.

MasterClass’ın ilk etabında başarılı olan yarışmacılar; Azize, Dilara, Burcu, Safanur, İbrahim, Eren, Emre ve Şükrü oldu.

MASTERCLASS FİNAL TURU!

MasterClass final turunda ise, şefler tarafından yapılması istenen yemek klasik Fransız mutfağının sevilen yemeği Sole meunière oldu. Bu yemek için yarışmacılara verilen süre yine 30 dakika oldu.

Yarışmacılara verilen sürenin bitiminde şefler, tek tek tabakların tadımı yaparak günün kazanan ismini belirledi. En iyi yemeği yapan yarışmacılardan son ikiye Burcu ile Eren kaldı. Şefler, günün en iyi tabağını yapan yarışmacının ismini açıkladı.

MASTERCLASS ÖDÜLÜNÜ KAZANAN EDEN OLDU!

Eren, yarışmacı arkadaşlarına fark atarak, yarışmanın 3. hafta MasterClass ödülünün kazananı oldu ve hediye çekinin de sahibi oldu.

MasterChef’in bu akşam ki bölümünde haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynanacak. Kaybeden takımdan iki yarışmacı eleme potasına düşecek.

MasterChef 2021 3. Haftanın Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler