Ana SayfaDizilerMasterChef 2021 3. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Eleme Adayları...

İlgili Postlar

MasterChef 2021 3. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye, 3. hafta ilk dokunulmazlık oyunuyla ekrana geldi. Şefler takımlardan sokak lezzetleri yapmalarını istedi. Her iki takımda yemeklerini tamamladı. Kırmızı takım tatlısında sorun yaşadı. MasterChef 2021 3. hafta ilk dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Eleme adayları kimler oldu?

MasterChef 2021’in Ana Kadrosu Belli Oldu! MasterChef 2021’in Ana Kadrosunda Kimler Var?

MasterChef 2021 3. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef’in 3. haftasının ilk dokunulmazlık oyununa mavi takım oldukça iddialı girdi. Mavi takım kaptanı Hasan, avantajını kullandı ve karşı takımdan bir yarışmacının çıkmasını istedi. Mert, gönüllü olarak oyundan çıkmayı teklif etti. Kırmızı takım eksik yarışmacıyla yemeklerini yapmaya başladı. Şefler takımlara 70 dakika süre verdi.

Verilen sürenin bitiminden sonra şefler yemeklerin tadımlarını tek tek yaptı. Sonrasında, hangi takımın yemeklerinin kazandığını açıkladı.

Nohut Dürüm: Kırmızı takım

Balık Ekmek: Mavi takım

Goralı: Mavi takım

Islak Hamburger: Kırmızı takım

Kumpir: Kırmızı takım

Halka Tatlısı: Mavi takım

Bici Bici: Kırmızı takım aldı.

Azize, bici bici tatlısının üzerine sonradan buz koymadığı için şefler yemeği değerlendiremedi. Bu durumda takım içinde tepki yarattı. Adanalı olduğu halde Azize’nin bunu bilmemesi hayli konuşuldu. Takım ikinci talihsizliği İbrahim’in yaptığı tatlıyla yaşadı. Tatlı haddinden fazla kabardı.

Mavi takım haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazandı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Kırmızı takım bireysel dokunulmazlık için yerlerini aldı. Danilo Zanna şefin imza tabağı olan A Tutto Salmone yemeğini yarışmacılara tanıttı. Kırmızı takım yarışmacıları yemeği yapmak için kolları sıvadı ve en iyi şekilde yapmaya çalıştı. Yarışmacılara, bu yemek için 45 dakika süre verildi. Süre sonunda şefler, tadım yaparak kazanan ismi belirledi. Haftanın ilk bireysel dokunulmazlığı kazanan isim Hamza oldu.

Eleme Adayları Kimler Oldu?

Dokunulmazlığı kazanan Hamza, eleme adayı olarak Azize’yi gösterdi. Azize, kendi isminin verilmesine çok bozuldu. İkinci eleme adayını belirlemek üzere yarışmacılar aralarında oylarını kullandı. En çok oyu alan yarışmacı Safanur oldu. Safanur, haftanın ikinci eleme adayı oldu.

MasterChef Türkiye 2021 3. haftasının 1. ve 2. eleme adayları Azize ile Safanur oldu.

MasterChef 3. Hafta MasterClass Ödülünü Kim Kazandı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler