Ana SayfaDizilerMasterChef 2021 3. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. ve...

İlgili Postlar

MasterChef 2021 3. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021 3. haftasında yarışmacılar haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşadı. Şefler takımlara İtalyan menüsü verdi. Verilen sürenin bitiminde dokunulmazlığı kazanan takım belli oldu. MasterChef 2021 3. hafta 2. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 3. ve 4. eleme adayı kimler oldu?

MasterChef 2021’in Ana Kadrosu Belli Oldu! MasterChef 2021’in Ana Kadrosunda Kimler Var?

MasterChef 2021 3. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Şefler, yarışmacıların karşısına İtalyan yemekleriyle çıktı. Önce onlara Danilo şef yemekleri tanıttı. Daha sonra yemeklerle ilgili takımlara tiyolar verdi. Sürenin başlamasıyla takımlar var güçleriyle yemekleri yapmaya başladı. Kırmızı takım kaptanı Safanur, Emre ile sorun yaşadı.

Verilen sürenin bitiminde şefler yemeklerin tadımlarını yapıp puanlarını verdiler. Daha sonra yemekleri kazanan takımlara göre açıkladılar. Kırmızı takım üst üste iki yemeğiyle Mavi takımın önüne geçti. Daha sonra beraberlik beklenirken Kırmızı takım yine tatlıda puan alamadı ve haftanın ikinci dokunulmazlığını da Mavi takıma verdi.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Mavi takım, haftanın ikinci dokunulmazlığını da kazandı. Kırmızı takımın zaten iki yarışmacısı eleme potasında olduğu için geriye kalan altı yarışmacısıyla bireysel dokunulmazlık oyununa girdi. Şefler, yarışmacılardan yaratıcılıklarını kullanarak bir yemek yapmalarını istedi.

Verilen süre içinde en iyi yemeği yapan Emre oldu. Emre, dokunulmazlığın sahibi oldu ve takımından bir yarışmacıyı eleme potasına gönderme hakkına sahip oldu.

3. ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Emre, eleme adayı olarak Mert’in ismini verdi. Mert, haftanın 3. eleme adayı oldu. Kırmızı takım 4. eleme adayını belirlemek üzere oylarını kullandı. İbrahim ile Hamza, berabere kaldı. Beraberlik olunca karar takım kaptanına kaldı.

Safanur, Hamza’nın ismini verdi. Hamza, haftanın 4. eleme adayı oldu. Böylece MasterChef 2021’in 3. haftasının eleme adayları; Azize, Safanur, Mert ve Hamza oldu.

Yarışmanın bu akşam yayınlanacak bölümünde haftanın 3. dokunulmazlık oyunu oynanacak. Kaybeden takımdan yine 2 eleme adayı belirlenecek. Cumartesi günü yedeklerden bir yarışmacı ana kadroya geçecek. Pazar günü yapılacak eleme gecesinde ise, altı yarışmacıdan biri MasterChef Türkiye’ye veda edecek.

MasterChef 2021 3. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Eleme Adayları…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler