Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan Sınırlarını Aşmayı Başarabilecek Mi?

İlgili Postlar

Camdaki Kız 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan Sınırlarını Aşmayı Başarabilecek Mi?

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, yeni sezon 10. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Hayri, Nalan’ın durumu görüp ona yardım ediyor. Ertesi gün Sedat, Nalan’ı arkadaşlarıyla tanıştırmaya götürüyor. Nalan, orada çok sıkılıyor. Feride, Nalan’ın Sedat’la birlikte olmadığını anlıyor. Sedat’la konuşurken Nalan ile Adil, konuşulanları duyuyor. Camdaki Kız 11. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nalan, sınırlarını aşmayı başarabilecek mi?

Perşembe Dizileri 2021

Nalan Sınırlarını Aşmayı Başarabilecek Mi?

Camdaki Kız 11. bölüm 1. fragmanında; Feride, Nalan’ın üzerindeki baskılarını evlendikten sonrada bırakmıyor. Hayatı boyunca Feride’nin ikazlarıyla yaşayan Nalan, evliliğinde ve yeni hayatında kalıplarını yıkmaya çalışıyor. Öte yandan Feride, Nalan’dan sakladığı sırrı açıklama kararı alıyor.

İşte Camdaki Kız 11. bölüm 1. fragmanı…

CAMDAKİ KIZ 10. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nalan, annesinin kapısının önünde ağlarken Hayri, gelip ona yardım ediyor. Sedat ise, Nalan’ı beklerken uyuya kalıyor. Ertesi gün Hayri, otel odasını temizlerken tuvalette Cana’nın Nalan’a verdiği bilekliği tuvalette buluyor. Alıp bilekliği Rafet’e teslim ediyor.

Rafet, Hayri’nin dürüstlüğünden dolayı ona teşekkür ediyor. Ertesi gün aile kahvaltıda bir araya geliyor. Feride, kızının tüm hareketlerini izliyor. Onun Sedat’dan uzak durduğunu anlıyor. Gülcihan, Sedat’ı odasında kıstırıp düğün gecesi Cana ile onu tuvalette duyduğunu söylüyor.

Onu, son kez uyarıyor ve bir daha aynı hatayı yaparsa onu affetmeyeceğini söylüyor. Sedat, Nalan’ı partiye götürüyor. Partide Nalan, bir türlü üzerini çıkartıp denize giremiyor. Sedat, arkadaşlarıyla içmeye dalıyor ve Nalan’ı yalnız bırakıyor. Eve gelince de sızıp kalıyor. Bu arada Muzo, uzaklara gitmeye karar veriyor.

Ama bunu hiç kimseye söylemiyor. Nalan, evde bir Muzo’yla konuşup dertleşebiliyor. Cana, Sedat’ın peşini bırakmıyor. Ona sürekli mesaj çekip görüşmek istiyor. Nalan ile Sedat, Feride ile Adil beyin elini öpmeye gidiyor.

Feride, Nalan’ın Sedat’la birlikte olmadığını anlıyor ve onu mutfağa çağırıp sorguya çekiyor. Daha sonra Sedat’ı mutfağa çekip, ondan kocalık görevini yerine getirmesini, aksi taktirde kızının bir kusuru olduğunun düşünüleceğini söylüyor.

Sedat, Feride’ye kesinlikle o konuda Nalan’a baskı yapamayacağını söylüyor. Oda, gerekirse zorla yapacağını söylerken Nalan ile Adil içeri giriyor. Onların konuştuğunu duyuyor.

 Camdaki Kız 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan’ı Zor Günler Bekliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler