Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 103. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hakan Züleyha'nın Karşısına Ortağı...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 103. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hakan Züleyha’nın Karşısına Ortağı Olarak Çıkıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 3. sezon 103. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Çiftliğe düzenlenen saldırıda Demir, ortadan kayboluyor. Ümit, savcıya gidip Demir’in bu saldırıyı kaçmak için düzenlediğini söylüyor. Hakan Gümüşoğlu, kardeşinin intikamını almak için Çukurova’ya dönüyor. Ümit, Adnan’ı kaçırıp Züleyha’dan Demir’in yerini söylemesini istiyor. Kargaşada Ümit vuruluyor. Bir Zamanlar Çukurova 104. bölüm fragmanı yayınlandı. Hakan, Züleyha’nın karşısına yeni ortağı olarak çıkıyor.

Perşembe Dizileri 2021

Hakan Züleyha’nın Karşısına Ortağı Olarak Çıkıyor!

Bir Zamanlar Çukurova 104. bölüm 1. fragmanında; Züleyha, Ümit’i öldürdüğünü düşünüp kahroluyor. O anlara şahit olan Hakan, Züleyha’nın parmak izi olan silahı saklıyor. Yamanlar Holdingin yüzde 25 hissesini alan Hakan, Züleyha’nın karşısına Mehmet ismiyle çıkıyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 104. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1436076910119899143

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 103. BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Çiftliğe düzenlenen saldırıda pek çok kişi yaralanıyor. Saniye, Üzüm’ü kanlar içinde yerde buluyor ve hastaneye yetiştiriyor. Üzüm, ağır bir ameliyat geçiriyor. Züleyha, saldırıdan sonra Demir’i bulamıyor. Onun kaçırıldığını düşünüyor.

Ümit, hemen savcıya gidip annesini Demir’in öldürdüğünü, kendi çiftliğine saldırı düzenleyip o kargaşada kaçtığını söylüyor. Jandarmalar çiftliğe gelip Züleyha’yı sorguya çekiyor. Ondan, Demir’in yerini söylemesini istiyor.

Züleyha, gerçekleri jandarmaya ve savcıya anlatıyor. Ancak kimse ona inanmıyor. Fekeli, savcıdan özel izin alıp dışarı çıkıyor ve neler olduğunu araştırmaya başlıyor. Fikret, bu saldırıyı yapanların Hakan Gümüşoğlu olduğundan emin ifade veriyor.

Hakan, kardeşinin ölümünü öğrenip onun intikamını Yamanlardan almak için Çukurova’ya geliyor. Betül, Fikret’den hoşlanmaya başlıyor. Onun gözüne girmek için Kerem Ali’yi almaya gidiyor.

O içerideyken birileri gelip mutfaktaki tüpleri açıp kaçıyor. Tüpler patlayınca Betül, Kerem Ali’yi alıp dışarı çıkıyor. Fikret, o sırada oraya geliyor. Fekeli, torununu kurtardığı için Betül’e minnettar oluyor.

Bir erkek cesedi bulunuyor. Züleyha, teşhis için gidiyor. Ancak, o ceset Demir’in çıkmıyor. Ümit, Adnan’ı kaçırıyor. Züleyha’yı arayıp eğer oğlunu istiyorsa, kendisine Demir’in yerini söylemesini istiyor.

Züleyha, Ümit’in yanına silahını alıp gidiyor. İkili tartışırken silah patlıyor ve Ümit vuruluyor. Hakan, o anları uzaktan izliyor.

 Bir Zamanlar Çukurova 103. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hakan Gümüşoğlu Rüzgarı Esecek!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler