Ana SayfaKimdirJet Sosyete'nin İlayda'sı Deniz Cengiz Kimdir?

İlgili Postlar

Jet Sosyete’nin İlayda’sı Deniz Cengiz Kimdir?

Deniz Cengiz kimdir ya da Helin Su Yılmaz kimdir sorusu özellikle 2015 yılında sosyal medyada epeyce gündem oluşturan bir soru oldu.

Youtube’da yayınladığı videolar ile komik video çeken kadın imajına oynayan Deniz Cengiz’in kim olduğu epeyce merak edildi. Aynı şekilde Helin Su Yılmaz kimdir sorusu paralel olarak sorulmaya devam etti.


Bugün Doğan Ünlüler

Deniz Cengiz biyografi / Helin Su Yılmaz biyografi / Deniz Cengiz Kimdir?

Deniz Cengiz, sosyal medyanın popüler listeleme sitesi ListeList yazarlarından bir tanesi olarak karşımıza çıktı. ListeList’te hazırladığı içeriklerden sonra Vine ve Youtube’da da içerik hazırlamaya başlayan Deniz Cengiz, Helin Su Yılmaz karakteri ile kendisini tanıtmıştır. Video içerik üretmeye başladığı dönemlerde ‘Kılavuzu Karga’ isimli bir Youtube kanalı açmıştır, en son içeriği yaklaşık 10 ay önce paylaşmış olması artık kanalı için içerik üretmekten vazgeçtiği olarak yorumlanabilir.

Şimdilerde biraz daha televizyon dünyasına doğru ilerlediği gözlemlenen Deniz Cengiz’in çok yakında izlemeye başlayacağımız Jet Sosyete Oyuncuları arasında İlayda rolüyle yer almaktadır. Youtube videolarından aşina olduğumuz Deniz Cengiz’in oyunculuk performansını da merakla bekliyoruz.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler