Ana SayfaDizilerBaş Belası 13. Bölüm 1. Final Fragmanı Yayında! Şahin İle İpek Cinayetlerin...

İlgili Postlar

Baş Belası 13. Bölüm 1. Final Fragmanı Yayında! Şahin İle İpek Cinayetlerin Gizemini Çözebilecek Mi?

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Baş Belası, 12. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; İpek, istifa ediyor. Şahin, onun işten ayrılmasına çok üzülüyor. Ama ona, kalmasını söyleyemiyor. Şantaj çetesi, bir cinayet daha işleyip üzerine yine gizemli notunu yazıyor. Baş Belası 13. bölüm 1. final fragmanı yayınlandı. Şahin ile İpek, cinayetlerin gizemini çözebilecek mi?

Cuma Dizileri 2021

Şahin İle İpek Cinayetlerin Gizemini Çözebilecek Mi?

Baş Belası dizisi 13. bölümüyle final yapma kararı aldı. Dizi final bölümüyle 10 eylül cuma günü ekrana veda edecek. Baş Belası dizisinin final bölümünün 1. fragmanında; Şahin, kız kardeşinin ölümüne neden olan şebekeyi bulmak için tehlikeli bir yolculuğa çıkıyor. Şebeke, yeni bir cinayet daha işliyor. İpek, Şahin’in gizlediği bir şeyler olduğunu düşünüp onu çözmeye çalışıyor.

İşte Baş Belası 13. bölüm 1. final fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1433902615201525763

BAŞ BELASI 12. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

İpek, Mehmet amire istifasını veriyor. Ancak yasal olarak 15 gün çalışmaya devam ediyor. Şahin, İpek’in işten ayrılmasını istemiyor. Ama ona bunu bir türlü söyleyemiyor. Aytuğ, komiser çözemediği bir davanın sanıklarını konuşturmak için İpek’ten yardım istiyor.

Yener müdür, İpek’i yanına çağırıp ona bu durumu anlatıp ondan soruşturmaya girmesini istiyor. Şahin, bu durumu öğrenip İpek’in soruşturmaya girmesini engellemeye çalışıyor. Aytuğ’nun İpek’ten hoşlandığını anlıyor.

Şantaj çetesinin kovuşturmasında Şahin komiser ile İpek’in, başarıları medyada konuşulmaya başlıyor. Yener müdür, gazetecilere konuşma yaparken İpek ile Şahin görüntülere giriyor.

Gazeteciler, onların konuşmasını istiyor. Şahin, bu konuşmaya yanaşmazken İpek, gazetecilerin karşısına geçip çok güzel bir açıklama yapıyor. Şahin ile İpek, birden fenomen oluyor. Gazeteciler ikiliyle röportaj yapmak istiyor. Mehmet amir, Şahin ile İpek’in bu röportaja katılmasını onaylıyor.

Şahin, röportajda konuşmasa da İpek gerekli açıklamaları yapıyor. İkili, birden fenomen oluyor. Mehmet amir, Doruk ile Nermin’in ilişkisini öğreniyor. Doruk, kendisini feda edip masa işinde kalmayı kabul ediyor.

Şahin ile İpek, şebekenin yeni kurbanını buluyor. Ama onlardan önce şebeke o kişiyi öldürüyor ve cesedin yanına başka bir not bırakıyor.

Baş Belası 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şahin İpek’i İşe Geri Döndürebilecek…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler