Ana SayfaDizilerMasterChef 2021 2. Haftasında En İddialı İsim Elendi!

İlgili Postlar

MasterChef 2021 2. Haftasında En İddialı İsim Elendi!

Tv 8’in 4. sezonuyla ekrana gelen ve en çok izlenen yarışma programı olan MasterChef Türkiye 2021’in 2. haftasında eleme oyunu oyunu oynandı. Haftanın eleme adayları yaratıcılıklarını kullanarak yarışmada kalmak için var güçleriyle mücadele ettiler. Elemeye kalan 6 yarışmacıdan biri yarışmaya veda etti. MasterChef 2021 2. haftasında en iddialı isim elendi.

MasterChef 2021’in Ana Kadrosu Belli Oldu! MasterChef 2021’in Ana Kadrosunda Kimler Var?

MasterChef 2021 2. Haftasında En İddialı İsim Elendi!

MasterChef Türkiye 2021’in 2. haftasının eleme oyununu için eleme potasına düşen 6 yarışması mutfaktaki yerlerini aldılar. Şefler, eleme adaylarına cevizi ana ürün olarak kullanmalarını ve bu üründen yaratıcılıklarını kullanarak bir yemek yapmalarını istediler.

ELEME OYUNU!

Eleme adayları, yaratıcılıklarını kullanarak en iyi yemeği yapmak için büyük bir mücadele verdi. Şeflerin verdiği sürenin bitiminde tüm eleme adayları yemeklerini yapıp şeflerin beğenisine sundular.

Şefler, eleme adaylarının yaptığı yemekleri tek tek tadıp değerlendirdi. 6 eleme adayının üçü en az bir hafta daha yarışmada kalma hakkında sahip oldu. Şefler, günün en iyi yemeğini yapan ismini açıkladı.

Günün en iyi yemeğini yapan Emre oldu. Dilara ve Safanur’un yemekleri de beğenildi. Geriye kalan Hasan, Tahsin ve Fatma ikinci eleme turu için tekrar mutfaktaki yerlerini aldılar.

ELENEN YARIŞMACI KİM OLDU?

Son eleme oyunu için Mehmet şef, kendi yaptığı yemeği yarışmacılarla paylaştı. Armudiye isimli yemeği onlardan yapmaları istedi. Eleme potasına düşen üç yarışmacı verilen süre içinde Mehmet şefin yemeğinin aynısını yapmak için mücadele etti.

Verilen sürenin bitiminde şefler, yemekleri tek tek tadımlarını yaptı ve yemeği en iyi yapan yarışmacıyı belirledi. Hasan, Mehmet şefin sunduğu yemeğe yakın bir yemek yaparak elenmekten kurtuldu.

Geriye Hamza ile Fatma kaldı. Eleme gününün final yemeğini en iyi yapan ikinci yarışmacı Hamza oldu. Fatma ise, haftanın elenen yarışmacısı oldu. MasterChef 2021’in ana kadrosunun ilk yarışmacısı olan Fatma, yarışmanın ikinci haftasında ne yazık ki elendi.

Nezaketiyle şeflerin ve yarışmacıların gönlünü kazanan Fatma, yarışmanın 2. haftasının elenen ismi oldu. Fatma, arkadaşlarıyla vedalaşıp stüdyoyu terk etti.

MasterChef 2. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6….

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler