Ana SayfaDizilerMasterChef 2. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6....

İlgili Postlar

MasterChef 2. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef’de, haftanın 3. dokunulmazlık oyunu oynandı. Kazanan takım belli oldu. Dokunulmazlığı kaybeden takım ise, bireysel dokunulmazlık oyunu için mücadele etti. MasaterChef 2. hafta 3. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 5. ve 6. eleme adayları kimler oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 2021’in Ana Kadrosu Belli Oldu! MasterChef 2021’in Ana Kadrosunda Kimler Var?

MasterChef 2. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Büyük bir ilgiyle izlenen yarışma MasterChef Türkiye 2021’de haftanın 5. ve 6. eleme adayı da belli oldu. 3 Eylül Cuma akşamı ekrana gelen MasterChef 56. bölümde dokunulmazlığı kaybeden takım siyah önlükleri ile mutfağa girip dokunulmazlık mücadelesi verdi. Gecenin en iyi yaratıcı tabağını çıkaran isim, dokunulmazlığı kazanarak eleme potasına gönderdiği arkadaşını açıkladı.

HAFTANIN 3. DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef Türkiye’de haftanın son dokunulmazlık oyununda AFAD’a konuk olundu. Mavi takım ile Kırmızı takım, sekiz özel misafir için beş çeşit yemek yaptı. Konukların yemeklerini yedikten sonra oylarını kullandı. Yapılan oylama sonucunda kazanan takım belli oldu. Oyların sayımında büyük heyecan yaşandı. Üç yemekte 4’e 4 berabere kalan mavi ve kırmızı takımın beraberliğini son iki yemek bozdu. 40 oyun sayıldığı oyunda Mavi takım 21-19 skorla dokunulmazlığı kazanan takım oldu.

Sergen, hafta başında girdiği iddiayı kaybetti ve mavi takım yarışmacılarına pantolon gömlek almak durumunda kaldı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Haftanın 3. dokunulmazlığını kaybeden Kırmızı takım bireysel dokunulmazlık oyunu için mutfaktaki yerini aldı. Şefler yarışmacılara elma verdi ve bu meyveden yaratıcılıklarını kullanarak bir yemek yapmalarını istedi. Verilen 40 dakika süre sonunda şefler yemekleri tek tek değerlendirdiler.

Haftanın 3. bireysel dokunulmazlık oyununda en başarılı tabağı yaparak bireysel dokunulmazlığı alan yarışmacı İbrahim oldu.

5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Bireysel dokunulmazlığı alan İbrahim, takımından eleme adayı olarak Safanur’un ismini verdi. Safanur, haftanın 5. eleme adayı oldu. Daha sonra yarışmacılar haftanın 6. eleme adayını belirlemek için oylarını kullandı. İsmi en çok yazılan Hamza, haftanın 6. eleme adayı oldu.

Böylece MasterChef 2. hafta eleme adayları; Fatma, Emre, Hasan Dilara, Safanur ve Hamza oldu.

MasterChef 2021 2. Hafta 2. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. ve…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler