Ana SayfaDizilerAşk Mantık İntikam 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ozan Esra'nın Sakladığı Gerçeği...

İlgili Postlar

Aşk Mantık İntikam 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ozan Esra’nın Sakladığı Gerçeği Öğreniyor!

Fox Tv’nin sevilen dizilerinden Aşk Mantık İntikam, 11. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Esra, Ozan’a ulaşamıyor. Sabah işe gittiğinde Ozan’a, Çağla’yla el ele görüyor ve onların evleneceklerini öğreniyor. Esra, Ozan’ın kendisini yanlış anladığını öğreniyor. Ozan, Çağla’nın ailesine Esra ile evlenip ayrıldığını itiraf ediyor. Aşk Mantık İntikam 12. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ozan, Esre’nın sakladığı gerçeği düğün günü öğreniyor.

Cuma Dizileri 2021

Ozan Esra’nın Sakladığı Gerçeği Öğreniyor!

Aşk Mantık İntikam 12. bölüm 1. fragmanında; Ozan, Çağla ile evlenmeye hazırlanıyor. Çağla, Ozan’ın düğün günü dalıp gitmesinden onun birini beklediğini anlıyor. Zeyno, Ozan’a Esra’nın onu terk etmesinin gerçek sebebini itiraf ediyor. Ozan, Esra’nın yanına gidip bebeklerini kaybedip kaybetmediklerini soruyor.

İşte Aşk Mantık İntikam 12. bölüm 1. fragmanı…

AŞK MANTIK İNTİKAM 11. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Esra, Ozan’ın Çağla’yla görüşmesinden sonra ona ulaşamıyor. Sürekli onu arıyor. Ancak Ozan, telefonlarına cevap vermiyor. Ertesi gün Esra, işe gittiğinde iş yerine Çağla ile Ozan’ın el ele geldiğini görüyor.

Çağla, tüm personele Ozan ile evlenme kararı aldıklarını ilan ediyor. Esra, büyük bir üzüntü içerisine giriyor. Hemen gidip Çınar’ın iş teklifini kabul edip ondan iki gün izin istiyor. Esra, kendisini gibi depresyona giren kardeşi Ekrem’le birlikte evden dışarı çıkmak istemiyor.

Ozan, Esra’dan neden ayrıldığını Musa’ya anlatıyor. Oda Zeyno’ya anlatıyor. Zeyno, durumu Mfusa’ya anlatıyor. Esra’nın, ilk başka Ozan’dan intikam almak için iş yerine girdiğini ancak, sonra ona gerçekten aşık olduğunu anladığını söylüyor.

Musa ile Zeyno, bir organizasyon düzenliyor. Çağla,Ozan’la evleneceğini herkese ilan ediyor. Ozan, Musa’yla biraz o ortamdan uzaklaşmak için iş görüşmesine gidiyor. Zeyna’da Esra’yı zorla kafa dinlemesi için aynı yere götürüyor.

Orada Esra, Ozan’ın Çağla’yla nişanlanmasını hazmedemiyor ve içkiyi fazla kaçırıyor. Ozan onu, kucağında odasına taşıyor. O anlar birileri tarafından görüntülenip Çağla’ya ulaştırılıyor. O gece Esra, Ozan’a sevdiğini söyleyip öpüyor.

Ertesi gün Çağla, otele gelip Esra’ya Ozan’ın kendisini çağırdığını ve geceyi birlikte geçirdiklerini söylüyor. Çınar, Esra’yı yemeğe götürüyor. Babası arayınca Esra’yı da eve götürüyor. Orada Esra, Ozan ile Çağla’yı görünce gitmek istiyor.

Zeyno, Esra’yı arayıp Ozan’ın onunla konuşmalarını yanlış anladığını söylüyor. Ozan, Çağla’nın babasına Esra’nın eski eşi olduğunu itiraf ediyor.

 Aşk Mantık İntikam 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Esra Ozan’ı Kaybetmek İstemiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler