Ana SayfaDizilerMasterChef'te Kim Elendi?

İlgili Postlar

MasterChef’te Kim Elendi?

TV 8 ekranlarının fenomen yarışması MasterChef Türkiye 2021’in 5 Eylül Pazar akşamı ekrana gelen yeni bölümünde eleme heyecanı yaşandı. MasterChef’te bu hafta eleme adayı olan yarışmacılar tezhah başına geçerek şeflerin istedikleri yemekleri en iyi şekilde yapmaya çalıştı. Eleme adaylarının yemekleri sonrasında ise ünlü şefler kararlarını açıkladı ve MasterChef’ten elenen isim belli oldu. MasterChef’te kim elendi?

Danilo Şeften Açıklama

Yarışmanın 3 Eylül akşamı yayınlanan bölümünde Danilo Şef programdan gitmek zorunda kalması ile ilgili açıklama yaptı. Danilo Zanna, Somer Şef’in annesinin durumunu sorması üzerine, “Annem küçük bir rahatsızlık yaşadı. Onun için hemen yanına gitmek zorunda kaldım. Sıkıntı yok; tabi ki de babamı kaybettikten sonra bizim yanımıza geldi.. Onun için her zaman ihtiyacı olduğu sürecinde yanına koşmak görevimiz. Ama şükür iyi” açıklamalarında bulundu.

MasterChef 2. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6. Eleme Adayları…

Eleme Adayları Kimlerdi?

MasterChef’te bu hafta üç dokunulmazlık oyunu sonunda mavi takım 2, kırmızı takım bir kez kazandı. Bunun sonucunda mavi takımda eleme potasına Hasan ile Dilara girdi. Kırmızı takımdan eleme potasına giren isimler ise Emre, Fatma, Safanur, Hamza oldu.

MasterChef’te Kim Elendi?

MasterChef son bölümde elemeye kalan Emre, Fatma, Safanur, Hamza, Hasan ve Dilara karşı karşıya geldi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler