Ana SayfaDizilerAda Masalı 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Batu Poyraz'ı Geçmişiyle Tehdit Mi...

İlgili Postlar

Ada Masalı 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Batu Poyraz’ı Geçmişiyle Tehdit Mi Ediyor?

Star Tv’nin sevilen dizisi Ada Masalı, 12. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Poyraz Haziran’a, kendilerini ayırmak isteyenler olduğunu bildiğini ve her ne olursa olsun ayrılmak istemediğini söyler. İkili birbirlerine sevdiklerini söyleyip birbirlerine bu konuda söz verir. Ada Masalı 12. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Batu, Poyraz’ı geçmişiyle tehdit mi ediyor?

Salı Dizileri 2021

Batu Poyraz’ı Geçmişiyle Tehdit Mi Ediyor?

Ada Masalı 12. bölüm 1. fragmanında; Haziran ile Poyraz, birbirlerine söz verip sevgili oluyor. Ama İdil, Poyraz’ı kaybetmenin acısıyla Batu’yla işbirliği yapıyor. Ona, Poyraz’ın büyük sırrını anlatıyor. Poyraz, Haziran’a ayrılık konuşması yapıyor. Batu ile İdil, amacına ulaşabilecek mi?

İşte Ada Masalı 12. bölüm 1. fragmanı…

ADA MASALI 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Haziran, Batu’yu yaraladığı için Poyraz’a çok kızar. Batu, hastaneye kaldırılıyor ve iyi olduğu halde hafızasını kaybetmiş gibi numara yapar. Poyraz, emniyete gidip Batu’yu yaraladığını itiraf eder ve nezarete kapatılır.

Aliye, Poyraz’ın Haziran’ın yüzünden kavga edip karakolluk olduğu için ona çok kızar. Tartışmaya İdil’de girince Zeynep, Latif’i terk Selma’nın evine gider. Selma, Fatih’e bir şans verip onunla görüşmek ister. Bu vesileyle Zeynep ile Selma’nın arası düzelir.

Haziran, Batu’yu bir otele yerleştirmek ister. Ama otellerde yer bulamayınca kendi evine götürür. Biricik, Alper’le Melisa’nın arasında bir şey olduğunu düşünüp bunu ortaya çıkarmak için bir davet düzenler.

Davete Poyraz, İdil ile birlikte gider. Biricik, Melisa’nın kimi sevdiğini öğrenmek için bir oyun oynar. Ona birine aşık olup olmadığını sorar. Oda Alper’e kızıp Burak’la sevgili olduğu yalanını uydurur.

Alper, iki aşk arasında kalır. Poyraz, Batu’nun Haziran’ın evinde kalmasından rahatsız olup onu kendi evine götürür. Orada onun kendi eşyalarını karıştırırken görüp Batu’yu adadan kovar.

Poyraz, İdil’i İstanbul’a götürüp tedavi ettirmek ister. İdil, bunu duyunca panik olur ve ona ne cevap vereceğini bilemez. Hemen yaptığını Aliye’ye anlatır. Aliye, İdil’e tokat atıp onun bir daha torununun yanına yaklaşamayacağını söyler.

Öte yandan Görkem, Burak’a Melisa’nın aslında Alper’e sevdiğini söyler. Melisa ile Alper’i sevdiğini ve onunda öpüştüğünü anlatırken Biricik konuşulanları duyar. Batu, Yağmur’u kafaya alıp ondan Poyraz hakkında bilgi edinir. Onun 6 ay hapiste yattığını öğrenir.

Haziran, doğum gününü kimsenin hatırlamadığını düşünürken Poyraz ona büyük bir sürpriz hazırlar. Poyraz Haziran’a, bundan sonra hep birlikte olacaklarını söyler. Haziran’a, hiç unutamayacağı bir doğum günü yaşatır. İkili sakladıkları notları açıyor ve aynı şeyleri yazdıklarını görür.

Batu ile İdil, Poyraz ile Haziran’ı ayırmak için bir iş birliği yapıp el sıkışır.

Ada Masalı 12. Bölüm Ön İzleme Yayında! Poyraz İle Haziran Birbirlerine Söz…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler