Ana SayfaDizilerAda Masalı 12. Bölüm Ön İzleme Yayında! Poyraz İle Haziran Birbirlerine Söz...

İlgili Postlar

Ada Masalı 12. Bölüm Ön İzleme Yayında! Poyraz İle Haziran Birbirlerine Söz Veriyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Ada Masalı, 11. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Batu’nun Poyraz ile Haziran’ı ayırma planı tutmuyor. İdil’in de aynı şekilde planı geri tepiyor. Batu ile İdil, Haziran’la Poyraz’ı ayırmak için el sıkışıyor. Ada Masalı 12. bölüm ön izleme yayınlandı. Poyraz ile Haziran, ayrılmamak üzere birbirlerine söz veriyor.

Salı Dizileri 2021

Poyraz İle Haziran Birbirlerine Söz Veriyor!

Ada Masalı 12. bölüm ön izlemesinde; Poyraz Haziran’a, kendilerini ayırmak isteyenler olduğunu bildiğini ve her ne olursa olsun ayrılmak istemediğini söylüyor. İkili birbirlerine sevdiklerini söyleyip birbirlerine bu konuda söz veriyor.

İşte Ada Masalı 12. bölüm ön izlemesi….

ADA MASALI 11. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Haziran, Batu’yu yaraladığı için Poyraz’a çok kızıyor. Batu, hastaneye kaldırılıyor ve iyi olduğu halde hafızasını kaybetmiş gibi numara yapıyor. Poyraz, emniyete gidip Batu’yu yaraladığını itiraf ediyor ve nezarete kapatılıyor.

Aliye, Poyraz’ın Haziran’ın yüzünden kavga edip karakolluk olduğu için ona çok kızıyor. Tartışmaya İdil’de girince Zeynep, Latif’i terk Selma’nın evine gidiyor. Selma, Fatih’e bir şans verip onunla görüşmek istiyor. Bu vesileyle Zeynep ile Selma’nın arası düzeliyor.

Haziran, Batu’yu bir otele yerleştirmek istiyor. Ama otellerde yer bulamayınca kendi evine götürüyor. Biricik, Alper’le Melisa’nın arasında bir şey olduğunu düşünüp bunu ortaya çıkarmak için bir davet düzenliyor.

Davete Poyraz, İdil ile birlikte gidiyor. Biricik, Melisa’nın kimi sevdiğini öğrenmek için bir oyun oynuyor. Ona birine aşık olup olmadığını soruyor. Oda Alper’e kızıp Burak’la sevgili olduğu yalanını uyduruyor.

Alper, iki aşk arasında kalıyor. Poyraz, Batu’nun Haziran’ın evinde kalmasından rahatsız olup onu kendi evine götürüyor. Orada onun kendi eşyalarını karıştırırken görüp Batu’yu adadan kovuyor.

Poyraz, İdil’i İstanbul’a götürüp tedavi ettirmek istiyor. İdil, bunu duyunca panik oluyor ve ona ne cevap vereceğini bilemiyor. Hemen yaptığını Aliye’ye anlatıyor. Aliye, İdil’e tokat atıp onun bir daha torununun yanına yaklaşamayacağını söylüyor.

Öte yandan Görkem, Burak’a Melisa’nın aslında Alper’e sevdiğini söylüyor. Melisa ile Alper’i sevdiğini ve onunda öpüştüğünü anlatırken Biricik konuşulanları duyuyor. Batu, Yağmur’u kafaya alıp ondan Poyraz hakkında bilgi ediniyor. Onun 6 ay hapiste yattığını öğreniyor.

Haziran, doğum gününü kimsenin hatırlamadığını düşünürken Poyraz ona büyük bir sürpriz hazırlıyor. Poyraz Haziran’a, bundan sonra hep birlikte olacaklarını söylüyor. Haziran’a, hiç unutamayacağı bir doğum günü yaşatıyor. İkili sakladıkları notları açıyor ve aynı şeyleri yazdıklarını görüyor.

Batu ile İdil, Poyraz ile Haziran’ı ayırmak için bir iş birliği yapıp el sıkışıyor.

Ada Masalı 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Poyraz Haziran’a Sürpriz Hazırlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler