Ana SayfaDizilerSon Yaz Dizisine Hangi Sürpriz Oyuncu Dahil Oldu?

İlgili Postlar

Son Yaz Dizisine Hangi Sürpriz Oyuncu Dahil Oldu?

Fox Tv’nin yayınlandığı günden beri büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Son Yaz, 21. bölümüyle sezon finali yapmıştı. Dizinin sezon finali bölümünde; Selim ile Canan, tekrardan güzel bir düğünle evlenir. Selçuk, Gökhan’ın elinden kurtulur. Halil Sadi’nin davasında şahitlik yapmak üzere yola çıkar. Ama Halil Sadi, hem Selim’e, hem de Selçuk’a yolda pusu kurar. Saldırıda Canan, vurulur. Son Yaz dizisine hangi sürpriz oyuncu dahil oldu?

Cuma Dizileri 2020

Son Yaz Dizisine Hangi Sürpriz Oyuncu Dahil Oldu?

Cuma günlerinin vazgeçilmez dizisinin kadrosuna, Birce Akalay dahil oldu. Birce Akalay, dizide hangi karaktere can verecek? Şimdiden büyük merak konusu oldu.

SON YAZ 21. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLMUŞTU?

Gökhan Selçuk’a, annesini öldürmek için kiralık katil tuttuğunu bildiğini, kendisinin de o ölürken orada olduğunu ve annesini kendisinin vurduğunu söyler. Selçuk, hemen Gökhan’ın elindeki silahı alıp onu vurur. Gökhan, yaralı bir şekilde denize düşer.

Akgün, oraya gittiğinde Gökhan’ın vurulup denize düştüğünü öğrenir. Selim, tüm arama çalışmalarını başlatır. Bir gün sonra Gökhan’ı, yaralı bir şekilde bir balıkçının bulduğunu öğrenir. Selim Akgün’e, bir zarar gelmemesi için yanından ayırmaz.

Canan, Selim’le yakınlaştıklarını herkesin bildiğini öğrenir. Aynı şekilde Selim’de, bu durumu herkesin bildiğini öğrenir. Canan, Selim’i arayıp onunla konuşmak istediğini söyler. Selim, Canan’ın kendisinden ayrılacağını düşünürken ondan evlenme teklifi alıp mutluluktan havalara uçar.

İkili hemen nikah hazırlıklarına başlar. Soner ile Akgün, onlara muhteşem bir düğün organize eder. Daha önce gelinlik giymeyen Canan, gelinliğini Selim’de damatlığını giyer. Nikaha iki saat kala Selim, Fatih’le işbirliği yapıp Metin’in babasıyla buluşur.

Selim, tüm konuşulanları dinleyip onu Halil Sadi’yle iş yaptığını ispatlayıp tutuklatır. Metin’in, babasını tehdit etmesi sayesinde Selim, işine geri döner. Düğünden sonra Selim, ailesiyle birlikte İstanbul’a, Halil Sadi’nin davasına girmek için gider.

Akgün’de, Gökhan’la buluşur. Gökhan Akgün’e, annesinin ölümüyle ilgili bilmesi gereken bir şey olduğunu söyleyip gerisini getiremez. Silahına davranınca Akgün onu, vurmak zorunda kalır. Selçuk, mahkeme için İstanbul’a yola çıkar. Halil Sadi’nin adamları onların yolunu değiştirmesini sağlar.

Arkadan gelen Selim, Halil Sadi’nin adamları tarafından silahlı saldırıya uğrar. Saldırıda Canan, başından yaralanır. Selim, çaresizce kızından ambulans çağırmasını ister. Ama ağır yara alan Canan, Selim’e veda edip kaybettiği çocuğuna kavuşacağını söyler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler