Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey Dizisinin İlk Tanıtımı Yayında! Dizinin Yayın Tarihi Belli...

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey Dizisinin İlk Tanıtımı Yayında! Dizinin Yayın Tarihi Belli Oldu Mu?

Fox Tv’nin yeni dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, yeni sezona bomba gibi oturacak. Yeni sezonun fenomen dizilerinden olacağı tahmin edilen dizinin yapımcılığını MF yapım üstleniyor. Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin ilk tanıtımı büyük ilgi topladı. Dizinin yayın tarihi belli oldu mu? Detaylar haberimizde…

Gökçe Bahadır kimdir?

Sarp Akkaya kimdir?

Evlilik Hakkında Her Şey Dizisinin İlk Tanıtımı Yayında!

Fox Tv’de yayınlanacak olan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin yapımcılığını MF yapım üstleniyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturuyor. “The Split” dizisinden uyarlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin senaryosunu, Seda Çalışır Karaoğlu, Toprak Karaoğlu ve Ayşe Canan Ertuğ’un uyarlıyor.

İşte Evlilik Hakkındaki Her Şey dizisinin ilk tanıtımı…

Dizinin Yayın Tarihi Belli Oldu Mu?

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin yayın tarihi ve günü henüz belli olmadı. Dizinin ilk tanıtımı büyük ilgi tapladı.

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Büyük bir merakla beklenen Evlilik Hakkında Her Şey dizinin oyuncu kadrosunda; Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Fırat Altunmeşe, Tülin Ece, Bertan Asllani, Cevdet Arıcılar, Esma Yılmaz, Rüzgar Doruk Özmü, Emine Ada Sezer, Mila Kasarcı, Erdal Küçükkömürcü ve Sumru Yavrucuk gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Oynadığı her dizi fenomen olan güzel oyuncu Gökçe Bahadır, 4 yıl aradan sonra yeni bir diziyle izleyicisiyle buluşacak.

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY DİZİSİNİN KONUSU!

Dizinin hikayesi; Cevher ailesine mensup birbirinden çok farklı dört kadının ortak geçmişlerine olan tepkileri ve farklılıkları işleniyor. Bir evliliğin bütün aşamalarını bu dört kadın kahramanımız üzerinde görünüyor.

Çolpan (Sumru Yavrucuk) boşanmış, Azra (Gökçe Bahadır) uzun yıllardır evli, Güneş (Tülin Ece) evlilik arifesinde ve Sanem (Gökçe Eyüboğlu) ise evlilik kavramını tümüyle reddeden bir kadını canlandırıyor.

Müvekkillerin hikayelerinin de diziye dahil olmasıyla “Evlilik Hakkında Her Şey”; Aile, aşk ve sadakat kavramlarını ön plana çıkarırken boşanma hukukunun kirli düzenini gözler önüne serecek.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, ilk tanıtımıyla büyük beğeni topladı. Büyük merakla beklenen dizi, yeni sezonda izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor.

Yiğit Kirazcı Kimdir?

Sumru Yavrucuk Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler