Ana SayfaDizilerBaht Oyunu 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ada İle Bora Arasındaki Aşk...

İlgili Postlar

Baht Oyunu 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ada İle Bora Arasındaki Aşk Alevleniyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Baht Oyunu, 11. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Rüzgar, Tuğçe’den ayrılmak ve tekrar Ada’ya dönmek istiyor. Ada, Rüzgar ile Tuğçe’yi barıştırmak için büyük çaba sarf ediyor. Bora, sürekli rüyalarında Ada’yı görüyor ve onu aklından çıkaramıyor. Rüzgar ile Ada, konuşurken Bora onları duyuyor mu? Baht Oyunu 12. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ada ile Bora arasındaki aşk alevleniyor.

Salı Dizileri 2021

Ada İle Bora Arasındaki Aşk Alevleniyor!

Baht Oyunu 12. bölüm 1. fragmanında; Ali ile Selin, Bora ile Ada’nın birbirlerine ilanı aşk etmelerini sağlayacak bir şeyler yapmak için bir plan yapıyorlar. İkili, Ali ile Selin sayesinde baş başa kalıyor. Ada, aşık olduğunu Bora’ya itiraf edebilecek mi?

İşte Baht Oyunu 12. bölüm 1. fragmanı…

BAHT OYUNU 11. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ada, Bora’nın kendisine oynadığı oyunu affedemiyor. Bora, Ada’nın gönlünü almak için peşinden gidip gönlünü almaya çalışıyor. İkili, çocuk gibi birbirleriyle kavga edip eve geliyor. Evdekiler onların birbirlerine aşık olduklarını anlıyor.

Rüzgar, Tuğçe’nin kendisini sevmediğini anlıyor ve ona verdiği yüzüğü geri alıyor. Onu tehdit etmeye devam edip grafik tasarım bölümünün başına kendisini getirmesini istiyor. Tuğçe, Rüzgar’ı grafik tasarımına Alp’in yerine getirmek istediğini Bora’ya söylüyor.

Bora ise, bu teklifi kabul etmiyor. Rüzgar, Ada’nın yanına gidip onu tekrar kazanmak istediğini söylüyor. Ada, onu ret ediyor ve onu Tuğçe’yle tekrar barıştırmanın yollarını arıyor. Gidip Tuğçe’yle de görüşüp ondan Rüzgar’ın sevdiği yemekleri yapıp onun gönlünü kazanmasına yardım etmek istediğini söylüyor.

Bora’yla birlikte Rüzgar ile Tuğçe’yi bir araya getirmek için mükellef bir sofra hazırlıyor. Ama Rüzgar, tekrar Tuğçe’yle tekrar barışmak istemiyor. Selin, Ada için kendisini feda ediyor ve ona daha önce evlenip ayrıldığını söylüyor.

Ali, Selin’in söyledikleri karşısında donup kalıyor. Bora, gördüğü rüyaların etkisinden bir türlü kurtulamıyor. İş yerinde Ada’yı bulmaya çalışıyor. Rüzgar, Ada’dan vazgeçmeyeceğini söylüyor.

Ada’da Rüzgar’a, en kısa sürede ondan ayrılacağını onun gerçek karısı olmadığını söylüyor. O sırada içeri Bora mı giriyor? Bora, Ada ile Rüzgar’ın konuşmalarını duyuyor mu?

Baht Oyunu 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ada İle Bora Arasında Yumruklar…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler