Ana SayfaDizilerAşk Mantık İntikam 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Esra Ozan'ı Kaybetmek İstemiyor!

İlgili Postlar

Aşk Mantık İntikam 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Esra Ozan’ı Kaybetmek İstemiyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Aşk Mantık İntikam, 11. yeni bölümüyle 3 eylül cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Esra, Ozan’ın kendisiyle intikam almak için birlikte olduğunu zanneder ve gidip ona bunun hesabını sorar. Ozan, Esra’ya aşık olup yüz üstü bırakılmanın nasıl olduğunu sorup ona, ödeştiğini söyler. Aşk Mantık İntikam 11. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Esra, Ozan’ı kaybetmek istemiyor.

Cuma Dizileri 2021

Esra Ozan’ı Kaybetmek İstemiyor!

Aşk Mantık İntikam 11. bölüm 2. fragmanında; Çağla, Ozan’la evleneceğini herkese ilan ediyor. Esra, verilen davette üzüntüsünden içkiyi fazla kaçırıyor. Ozan, Esra’nın kötü olduğunu görüp onu odasına götürüyor. Esra, Ozan’a sarılıp ondan ayrılmak istemediğini söylüyor ve ona sarılıyor. Ozan, Esra’ya karşı koyamıyor.

İşte Aşk Mantık İntikam 11. bölüm 2. fragmanı…

AŞK MANTIK İNTİKAM 10. BÖLÜM ÖZETİ!

Çağla, Ozan ile Esra’yı öpüşürken gördükten sonra ağlayarak eve döner. Çınar’a gördüklerinden bahsetmez. Ertesi gün Çınar Çağla’ya, Ozan’ın kalbini kazanması için mücadele etmesini ve duygularını ona anlatmasını ister.

Ozan, sürekli Esra’yla birlikte olmak ister. Onu evine götürüp evi istediği gibi değiştirebileceğini, bundan sonra orada birlikte yaşayacaklarını söyler. Hatta evin bir anahtarını da Esra’ya verir.

Çağla, Esra’yı odasına çağırıp herkesin kendisiyle Ozan’ın evlenecek gözüyle baktığını söyler. Esra, Çağla’nın konuşmalarına bozulsa da Ozan’ın aşkından emin olduğu için aldırmaz. Çınar ise, Esra’yı yemeğe davet edip orada ona iyi bir pozisyonda iş teklif eder.

Esra, ona düşüneceğini söyler. Ozan, onların yemeğe çıktığını öğrenip oraya gidip Esra’yı alıp evine bırakır. Çağla, artık Ozan’a duygularından bahsetmek ister ve onu yemeğe davet eder. Ozan, Çağla’nın yemek teklifini kabul eder.

Ama Esra’nın kendisine evde sürpriz yemek hazırladığını görünce Çağla’yla olan randevusunu unutur. Restoranda iki saat boyunca Ozan’ı bekleyen Çağla, en sonunda onu arar. Ozan’ın yemek randevusunu unuttuğunu, üstelik oraya yemek yeyip geldiğini öğrenince çok bozulur ve ağlayarak ona aşık olduğunu söyler.

Esra, eve dönüp Zeyno’ya olanları anlatır. Ozan, Esra’yla konuşmak için onun yanına gittiğinde onların konuşmalarını duyar. Esra’nın, kendisine intikam almak için yaklaştığını zanneder. O sinirle Çağla’nın yanına gidiyor ve ona evlenme teklif eder.

Aşk Mantık İntikam 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ozan İle Esra’nın Mutlulukları…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler