Ana SayfaDizilerMasterChef 2. Hafta İlk Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? Bireysel Dokunulmazlık Oyununu...

İlgili Postlar

MasterChef 2. Hafta İlk Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? Bireysel Dokunulmazlık Oyununu Kim Aldı?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021, 2. hafta ilk takım oyunu ile ekrana geldi. Mavi ve Kırmızı takım’dan on çeşit meze yapmaları istendi. Kazanan takım belli oldu ve diğer takım bireysel dokunulmazlık için yarıştı. MasterChef 2021 2. hafta ilk takım oyununu hangi takım kazandı? Bireysel dokunulmazlık oyununu kim aldı? Eleme adayları kimler oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 2021’in Ana Kadrosu Belli Oldu! MasterChef 2021’in Ana Kadrosunda Kimler Var?

MasterChef 2. Hafta İlk Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Mavi ve kırmızı takım mutfaktaki yerlerini aldı. Avantaj oyununu kazanan Tahsin, beş dakikalık avantaj seçeneğini seçti. Şefler haftanın ilk takım oyunu için yapılmasını istedikleri menüyü açıkladı. On çeşit meze yapılacağını duyan yarışmacılar çok heyecanlandı. Şefler bu menü için takımlara tam bir saat süre verdi.

Verilen sürenin bitiminden sonra Kırmızı takım avantaj dakikalarını kullandı. Şefler, her iki takımında yemeklerinin tadımlarını yaptılar. Kırmızı takımın yaptığı yaprak sarmasının üstündeki vişnede çekirdek çıması morallerini bozdu. Şefler, kırmızı takımın yaprak sarmasını değerlendirmeye almadı.

Mavi takımın yaprak sarmasının çiğ olmasıyla değerlendirme dışı oldu ve sonuçlar beraberlikle başladı. Sonuçlar tek tek açıklandı ve Mavi takım 6’ya 4 haftanın ilk takım oyununun kazananı oldu.

Bireysel Dokunulmazlık Oyununu Kim Aldı?

Haftanın ilk takım oyununu kaybeden Kırmızı takım yarışmacıları, bireysel dokunulmazlık için mutfaktaki yerlerini aldı. Somer şef, yarışmacılara kendi imza tabağı olan Pithivier’i tanıttı. Yarışmacılar Pithivier’in tadımını yaptıktan sonra aynısını yapabilmek için mutfakta ter döktüler.

Safanur, mutfakta aksilikler yaşadı. Fatma ise, tabağını tam yetiştiremedi. Verilen 45 dakikalık sürenin bitiminden sonra şefler, yarışmacıların yaptığı yemekleri tek tek tattılar. Gecenin en iyi tabağını yapan Sergen oldu. Sergen, haftanın dokunulmazlık oyununu kazanarak ilk eleme adayını belirleme hakkına sahip oldu.

 HAFTANIN İLK ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Sergen, ilk eleme adayı olarak takım kaptanı Emre’nin ismini verdi. Emre, haftanın ilk eleme adayı oldu. İkinci eleme adayını belirlemek için yarışmacılar oylarını kullandı. En çok oyu alan ikinci eleme adayı ise Fatma oldu.

MasterChef 2021 2. hafta ilk eleme adayları Emre ile Fatma oldu.

MasterChef 2021’de Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Aldı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler