Ana SayfaDizilerO Ses Türkiye'ye Kimsenin Beklemediği O İsim mi Gelecek...

İlgili Postlar

O Ses Türkiye’ye Kimsenin Beklemediği O İsim mi Gelecek…

Usta programcı Acun Ilıcalı, yepyeni sezonda tam gaz hazırlıkları süren ‘O Ses Türkiye’ adlı popüler yarışmasının jüri koltuğuna Türkiye’ de çok konuşulan birini oturtmak kolları sıvadı. İşte Detaylar…

Spor Fotoğrafı Ele Verdi!.. Acun’ un Sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya Hamile…

O Ses Türkiye’ye Kimsenin Beklemediği O İsim mi Gelecek…

Televizyonculuktaki başarısı ülke sınırını aşan ve devamlı çalışma alanını çeşitlendiren Acun Ilıcalı, pandemi sebebiyle başlayamayan TV8’in popüler yayınlarından biri olan O Ses Türkiye’ nin tamamlanamayan jüri koltuğuna kimin geleceğini belirlemişe benziyor.

Acun Ilıcalı kimdir?

Usta Sanatçı Düşünmek İçin Zaman İstedi…

Ünlü şarkıcı Hadise’nin O Ses Türkiye ile yollarını ayırıp yerine Ebru Gündeş’ in  geleceği dedikoduları ayyuka çıkmışken yepyeni bir iddia gündeme düştü. Ünlü televizyoncunun etrafındakilerden duyulan bir bilgiye göre, Ünlü rock sanatçısı Haluk Levent’ e O Ses Türkiye’ ye başlaması için teklifini sundu. Usta rockçıyı ikna etmek için yol katetmeye devam eden Acun’ a henüz yanıt vermediği hatta düşünmek için zaman istediğide öğrenilen bilgiler arasında geliyor.

Haluk Levent Yangınlar İçin Helikopter Kiraladı

Ünlü Sanatçıdan Kötü Haber Gelmişti…

Son dzamanlarda kurduğu dernek AHBAP ile yüz binlerce insana yardım eden usta sanatçı Haluk Levent, Koronavirüs’ e bulaştığını hayranlarına açıklamış ve şunları söylemişti; “Doktor iki kez aşı olduğumdan dolayı böyle sağlıklı ve hafif atlattığımı söylüyor. Ama ben neyi hafif atlatıyorum onu da bilmiyorum, dediğim gibi değişen bir şey yok. Ama yinede birkaç konserlerim var onlar ertelenecek. AHBAP faaliyetlerimiz devam ediyor. Bu şekilde ZOOM toplantılarına giriyorum keyifli keyifli” dedi.

Haluk Levent Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler