Ana SayfaDedikoduDeniz Akkaya’dan Skandal Sözler: "Hadise Onun Kocasından Hamile Kaldı"...

İlgili Postlar

Deniz Akkaya’dan Skandal Sözler: “Hadise Onun Kocasından Hamile Kaldı”…

Deniz Akkaya’ dan bomba itiraf. Bircan Bali ve Seren Serengil ile beraber magazin programında yorumculuk yapan ünlü model Deniz Akkaya, skandal iddialarda bulundu. Deniz Akkaya ile Hadise arasındaki sular neden durulmuyor? Ünlü sunucu bu defa öyle şeyler söylediki ağızlar açıkta kaldı. “Hadise, Ünlü şarkıcının Kocasından Hamile Kaldı”, şeklinde skandal bir iddiaya imzasını attı. İşte çarpıcı Detaylar…

Cezaevinden Çıkan Deniz Akkaya İlk Defa Konuştu…

Deniz Akkaya’dan Skandal Sözler: “Hadise Onun Kocasından Hamile Kaldı”…

Şu sıralar Magazin programında yorumculuk yapan usta model Deniz Akkaya, şarkıcı Hadise ve iş adamı Reza Zarrab birlikteliği hakkında skandal boyutta bir dedikodu  ortaya attı. Önceki aylarda şarkıcı Hadise ile şarkıcı Ebru Gündeş’in şu anki eski eşi iş adamı Reza Zarrab’ın yasak ilişki yaşadıkları magazinde resmen bomba etkisi yaratmıştı.

Usta şarkıcı Ebru Gündeş’in bu iddialar hakkında sessiz kalmayı tercih etmesi ise fitili daha da ateşlerken çift evlilikleri tek celsede kopuvermişti. Şimdi ise Deniz Akkaya, popçu Hadise’nin Reza Zarrab ile yaşadığı yasak aşkdan hamile kaldığını öne sürdü.

Deniz Akkaya kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler