Ana SayfaÜnlülerCezaevinden Çıkan Deniz Akkaya İlk Defa Konuştu...

İlgili Postlar

Cezaevinden Çıkan Deniz Akkaya İlk Defa Konuştu…

3 gün evvel zorlama hapis cezasını çekmek için Emniyet Müdürlüğü’ne teslim olan ünlü model Deniz Akkaya ilk kez konuştu. Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na konulan Deniz Akkaya, “Hayatımda yaşayamayacağım bir deneyim” ifadeleriyle bakın daha neler neler söyledi. İşte Detaylar…

Deniz Akkaya Tepki Çeken Sözlerine Devam Ediyor…

Cezaevinden Çıkan Deniz Akkaya İlk Defa Konuştu…

Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne tam 3 gün evvel karar verilen hapis cezasını çekmek için teslim olan ünlü model ve sunucu Kadın Kapalı Ceza İnfaz ‘a girmişti. Bugün Saat 12.00’da kapalı cezaevinden ayrılan Deniz Akkaya, “Topu topu 3 gün kaldım” sözleriyle olay oldu.

“Ben 3 gün bol bol kitap okudum”

Sözlerine devam eden ünlü model, “Buradan böyle dram hikayesi çıkarılacak bir durum yok. Topu topu 3 gün kaldım. Bu 3 gün bana hayatımda yaşayamayacağım bir deneyim ve gözlem fırsatı verdi. Ben 3 gün bol bol kitap okudum. Doğan Cüceloğlu ‘nun kitaplarını okudum” dedi.

“FETÖ İlişkileri ile ilgili biz randevularımızı Almıştık”

Ünlü model, “Takma ismiyle Selin Ciğerci, gerçek ismi Okan olan bir şahıs pedofili suçuyla özellikle yargılanmak üzere mahkemesi başlayacak kişi ki bunlar hep takma isimler kullanıyorlar. Ben bu kişiye konuşurken Okan diyeceğim gerçek ismi Okan çünkü. Ben hapisteyken konuşamamam için bir tedbir kararı aldırmaya çalışmışlar. Mahkeme böyle saçma bir olayın mümkün olmadığını söyledikleri için mahkemeler bu konuşmamda hiç bir sakınca görmediklerini söylemişler. Pazartesi itibariyle bu kişinin Tarlabaşı’ndan Londra’ ya uzanan ‘Cinderella’ hikayesinde, FETÖ ile ilişkileri olan herkesi şikayet ettikten sonra, naylon fatura işleri de var bunların, hepsini tek tek şikayet edeceğim” şeklinde bomba açıklamalar yaptı…

“Gayet paşalar gibi yattık çıktık” diyen Deniz Akkaya, “Dananın kuyruğu kopacak arkadaşlar. Zaten savcılıkta da bu FETÖ ilişkileri ile ilgili biz randevularımızı almıştık. Bunları konuşmamam için zaten tedbir aldırmış” şeklinde konuştu.

Deniz Akkaya kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler