Ana SayfaDedikoduDeniz Akkaya Tepki Çeken Sözlerine Devam Ediyor...

İlgili Postlar

Deniz Akkaya Tepki Çeken Sözlerine Devam Ediyor…

Sosyal medyada hesaplarında yayınladığı paylaşımları ve cesur yorumlarıyla bol bol isminden söz ettiren manken ve sunucu Deniz Akkaya, bu defa tamamen farklı bir konu hakkında magazin gündeminde… İşte şoke eden Detaylar…

Şeyma Subaşı Deniz Akkaya’yı Çıldırttı

Deniz Akkaya Tepki Çeken Sözlerine Devam Ediyor…

Çok konuşulan bir YouTube kanalı olan Armağan Çağlayan’ ın “Dur Bi Dinle” programına misafir olan güzel model Deniz Akkaya, çarpıcı yorumlarda bulunarak tepki oklarının hedefi haline geldi.

“Şişmanlarla Görüşmüyorum…”

2019 ‘da söylediği “Şişmanlarla ve çirkin insanlarla görüşmek istemiyorum” şeklindeki ifadelerini tekrar eden Deniz Akkaya, “Biz hasta taraflarımıza bile bile sarılmamalıyız. Şişmanlarla görüşmüyorum çünkü görüşlerimiz ayrı. Anoreksilerde de arkadaşlık kuramam. Aynaya baktığında çözebileceğin sorunları elimizin tersiyle itmemeliyiz. Yeme bozukluğu bir duygusal rahatsızlıktır, üstüne çalışmak gerek. Sorunlarına sarılan bir insan intihar ediyor demektir. İntihara meyilli biriyle de arkadaşlık etmem” cümleleriyle yepyeni bir bombanın fitilini ateşledi.

Deniz Akkaya kimdir?

“Çılgın Yaşadım Ama Artık Duruldum”

Önceki dönemlerinde çok çılgınlıklar yaptığını söyleyen Deniz Akkaya, “Çılgın yaşadım ama artık duruldum. Eskiden çok içiyordum, kaç kere ölümün kıyısından geçtiğimiz işlere imza atmışız. Onları da iyi ki yaşamışım diyorum. Uçuk bir tiptim. Şimdi o kadar cesur değilim. ‘Kırkından sonra azanı teneşir paklar’ diyoruz ya, biz bunları yaparken evde evcilik oynamaya çalışanların şimdiki halini görüyorum. Şükür ki doğru zamanda doğru yaşta yapmışız” ifadelerini kullandı.

“Kaslı Sevgilim Olmadı Ya!”

Ünlü model, Armağan Çağlayan’ın “Sevgililerini ülkenin yakışıklıları arasından değil entelektüelleri arasından seçer” açıklamasına şu ifadelerle onayladı; “Hakikaten benim hiç kaslı sevgilim olmadı ya! Geçen yine senin programına geldiğimde ‘bana yakın biri olsun’ demiştim. 40’tan sonra fikir değişti.”

“Alkolü Ayşe’nin doğumundan önce bırakmıştım” diyen Akkaya, “Efe’den dolayı. Benden daha fazla içen birini görünce içmekten vazgeçtim. ‘İçince böyle mi olunuyor ya’ dedim. Benim için gerçekten dönüm noktası oldu.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler