Ana SayfaDedikoduÇağla Ayça Altunkaya Hamile Mi?

İlgili Postlar

Çağla Ayça Altunkaya Hamile Mi?

Bir süredir ünlü televisyoncu Acun Ilcalı ile birlikte olan Çağla Ayça Altunkaya bugün ilginç bir iddiayla gündeme geldi. Göbeği olduğu fark edilen Çağla Ayça Altunkaya “Hamile mi?” sorusunu akıllara düşürdü. Acun Ilıcalı bir kez daha baba mı oluyor? İşte detaylar;

Acun Ilıcalı’yla Adı Anılan Çağla Altunkaya’dan Gündem Olacak Paylaşım!

Şeyma Subaşı ile boşandıktan sonra Çağla Altunkaya ile aşk yaşadığı iddia edilen Acun Ilıcalı magazin gündeminde konuşulmaya devam ediyor. Sosyal medya kullanıcıları tarafından zaman zaman Şeyma Subaşı’na benzetilen Çağla Altunkaya, yakın takibe alınmış durumda. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Super BowlLIV’de birlikte görüntülenen Acun Ilıcalı ve Çağla Ayça Altunkaya’nın fotoğrafları uzun süre konuşulmuştu. Acun Ilıcalı ile adı anılan Çağla Altunkaya’nın sosyal medya hesapları yakın takibe alınmış durumda.

Acun Ilıcalı Kimdir?

Aşklarını göz önünde yaşamamaya dikkat eden ikiliden Çağla Ayça Altunkaya, Sosyal medyanın yeni uygulamalarından olan “TC Simülasyonunda Kimsin?” efektini deneyen Altunkaya, sevgilisi Acun Ilıcalı’nın adı çıkınca şaşkınlığa uğradı. Çağla Ayça Altunkaya videoda sadece gülerek tepki verdi. Altunkaya’nın bu videosu kısa süre içerisinde sosyal medyaya yayıldı.

Şeyma Subaşı’nın Çağla Ayça Altunkaya Hakkında Küçük Yorumu!

Ayça Çağla Altunkaya’dan Beklenmedik Hamle

Sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan Altunkaya, tüm fotoğraflarını Instagram hesabından silmişti. Özel hayatını gizli yaşamayı tercih eden Ayça Çağla Altunkaya, sosyal medya hesabını da herkesi gizleyerek kullanıyor. Takipçi isteklerini kabul etmeyen Altunkaya, sadece yakın çevresinden oluşan bir kitle ile takipleşiyor. Altunkaya’dan flaş bir hamle geldi. Ayça Çağla Altunkaya, sildiği fotoğraflarının bir kısmını tekrar profilinde paylaştı. Altunkaya’nın bu davranışı herkesin kafasını karıştırsa da ikilinin ilişkilerinin bittiği yönündeki iddiaların da yalan olduğu ortaya çıktı.

Ayça Çağla Altunkaya Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler