Ana SayfaDedikoduÇalkantılı Aşk Hayatıyla Gündemden Düşmeyen Hakan Sabancı Ünlü Modelle Görüntülendi...

İlgili Postlar

Çalkantılı Aşk Hayatıyla Gündemden Düşmeyen Hakan Sabancı Ünlü Modelle Görüntülendi…

Geçtiğimiz aylarda oyuncu Aygün Aydın ile yaşadığı sansasyonel aşk hayatıyla magazinden eksik olmayan sosyetik iş adamı Hakan Sabancı, ünlü modelle Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçında yakalandı. Ünlü ikiliye, Hacı Sabancı’nın önümüzdeki aylarda evleneceği sevgilisi Nazlı Kayı da eşlik ettiği görüntülendi. İşte Detaylar…

Hakan Sabancı İçin “Beni Öldürmek İstedi” Diyen Aygün Aydın Yine mi Hapis Yatacak…

Çalkantılı Aşk Hayatıyla Gündemden Düşmeyen Hakan Sabancı Ünlü Modelle Görüntülendi…

Dün gece Süper Lig’ de önemli bir gündü ve yeni sezonda açılış maçını Beşiktaş ile Rizespor yaptı. İş te bu gecede gece hayatıyla bol bol gündeme gelen iş insanı Hakan Sabancı’ da yine bir güzelle objektiflere takıldı.

Hakan Sabancı Kimdir?

İkilinin Aşk İddiaları Güçlendi…

Son dönemlerde eski sevgilisi oyuncu Aygün Aydın ile birlikteliği sansasyonel bir biçimde biten Hakan Sabancı, aktif özel hayatıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Şimdiye dek ismi pek çok güzelle anılan Hakan Sabancı, yine ünlü bir güzelle birlikte olduğu konuşuluyor. 28 yaşlarındaki ünlü model Elif Aksu’ nun sosyetik iş adamı ile birlikte olduğu iddia ediliyor. Hatta ikilinin Beşiktaş açılış maçında birlikte görüntülenmesi aşk iddialarını güçlendirir cinsdendi.

İşte Hakan Sabancı İle Elif Aksu Aynı Karede;

Hakan Sabancı İle Elif Aksu Aynı Karede

Hakan Sabancı İle Elif Aksu Aynı Karede

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler