Ana SayfaÜnlülerHakan Sabancı İçin "Beni Öldürmek İstedi" Diyen Aygün Aydın Yine mi Hapis...

İlgili Postlar

Hakan Sabancı İçin “Beni Öldürmek İstedi” Diyen Aygün Aydın Yine mi Hapis Yatacak…

Sosyetik iş insanı Hakan Sabancı’ ya yönelik bomba niteliğindeki açıklamalarıyla magazin gündemine yerleşen oyuncu Aygün Aydın, ünlü işadamı’ nın vekillerinin şikayetiyle tekrar hapse gireceği öğrenildi. Geçtiğimiz haftalarda 3 gün zorlama hapis yatıp  çıktıktan hemen sonra, “Sen beni böceklerin içine attın” diyen oyuncu bu defa ne kadar hapis yatacak? İşte Detaylar…

Aygün Aydın ve Hakan Sabancı Cephesinde Yeni Gelişmeler

Hakan Sabancı İçin “Beni Öldürmek İstedi” Diyen Aygün Aydın Yine mi Hapis Yatacak…

Ülke’ nin varlıklı ailelerinden olan Sabancıların oğlu Hakan Sabancı ile eski sevgilisi Aygün Aydın,  ünlü iş adamı hakkındaki çarpıcı açıklamalarının devam etmesiyle tekrar hapse girecek. Öncesinde Hakan Sabancı’nın yaptığı şikayetiyle tam 3 gün hapishaneye giren ve çıkmasıyla soluğu yine Hakan Sabancı’ ya saydırmakta alan oyuncu “Beni böceklerin içine atıp öldürmek istedi” ifadeleriyle ağır küfürler ettiği için bu defa 15 gün hapiste kalacak.

Aygün Aydın Kimdir?

‘Şapşal’ Ve ‘Hakoş’ Kelimeleri Suçdan Sayıldı…

Akşam haber’ den Neslihan Keskin’ hazırlamış olduğu özel habere göre; İş insanı Hakan Sabancı’nın vekilleri, Aygün Aydın’ın paylaştığı video ve görsellerde ‘Hakoş’ ve ‘şapşal’ gibi kelimeler söylediği, taciz ile tehdite devam ettiği için Mahkeme, 2. defa tedbir kararını hiçe sayan Aygün Aydın’ı bu sefer tam 15 gün hapse çarptırdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler