Ana SayfaDedikoduAygün Aydın ve Hakan Sabancı Cephesinde Yeni Gelişmeler

İlgili Postlar

Aygün Aydın ve Hakan Sabancı Cephesinde Yeni Gelişmeler

Aygün Aydın ve Hakan Sabancı cephesinde yeni gelişmeler olmaya devam ediyor. Hakan Sabancı’nın avukatları, Aygün Aydın’ın sosyal medyada müvekkillerine tehdit ve tacize devam ettiğini iddia edildi. İşte detaylar;

Aygün Aydın Durulmuyor

Hakan Sabancı’nın eski flörtü Aygün Aydın, Lamborghini marka bir aracın üstünde poz verdi. Aydın, “Beni bilirsiniz ben sadece en iyisine binmek isterim” dedi.

Aygün Aydın’dan Skandal Sözler

Cezaevinden Çıkan Aygün Aydın’ ın Açıklamaları Ağızları Açık Bıraktı…

Üç günlük zorlama hapis cezasını çektikten hemen sonra soluğu dışarda alan Aygün Aydın, Sabancı’ yı  tehdit eden bir paylaşım yapyı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Aygün Aydın, “Senin kötürüm olduğunu görmeden ölmeyeceğim. Kendi bebeğinin ultrasonunu paylaşmakta suçmuş, ülkede meğer! Sen beni nasıl o katillerin içine böceklerin içine atıp öldürmeye çalıştıysan andım olsun seni yerle bir etmeden bu dünyadan göçüp gitmeyeceğim Allah bin türlü belanı versin seni hadsiz şerefsiz herif. Duygularımla oynayıp beni hamile bırakırken her şey iyi hoştu herkes öğrenince mi rahatsız oldun piç kurusu… Diğer pısırık kızlar gibi orada kaybolmayıp tüm pisliklerini cümle aleme bildirince mi hapsi uygun gördün. Kalk şimdi haysiyetsiz haysiyetsiz kadın haklarını savun. Hangi yüzle savunacaksın daha kendi çocuğuna sahip çıkamamış adam elbette avukat ordusuyla saldırıp maddi gücünün arkasına saklanacaktır. Sen benim hayatımı si.tin ama bende seninkini si.kicem görürsün! Ben ne kadar salak bir insan olduğumu bir kez daha anladım son gece bile haberi olsa o böyle bir şeye asla müsade etmezdi kesin, ailesinden biri yaptırıyor deyip toz kondurmamıştım oysaki ne kadar aptalmışım. Senden nefret ediyorım!” dedi.

Aygün Aydın Kimdir?

Aygün Aydın ve Hakan Sabancı Cephesinde Yeni Gelişmeler

Bir süre önce iş adamı Hakan Sabancı’yla aşk yaşayan ve ayrıldıktan sonra açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Aygün Aydın, Hakan Sabancı hakkındaki tehditkar paylaşımları nedeniyle 3 gün hapis cezası almıştı.

Hakan Sabancı’nın avukatları, Aygün Aydın‘ın sosyal medyada müvekkillerine karşı tehdit ve tacize devam ettiğini öne sürdü. Mahkemenin almış olduğu tedbir kararını ikinci kez ihlal eden Aydın’ı bu kez 15 gün hapse çarptırdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler