Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı Deniz Akkaya'yı Çıldırttı

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı Deniz Akkaya’yı Çıldırttı

Bir süre önce Türkiye’ye gelen ve Bodrum tatline hız kesmeden devam eden Şeyma Subaşı Deniz Akkaya’yı çıldırttı. Daha önce Subaşı’na sitem eden Akkaya bir kez daha sinirlerine hakim olamadı. İşte Deniz Akkaya’nın Şeyma Subaşı yorumu;

Deniz Akkaya’dan Şeyma Subaşı’na Tepki

Subaşı Bodrum’a giderken sevgilisinin kucağında poz vermeyi de ihmal etmiyor. Türkiye’nin dört bir yanında yangınlar sürerken Subaşı’nın bu paylaşımları tepki çekerken tepki gösterenlerden biri de Deniz Akkaya olmuştu.

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi Tatile Teknede Devam Ediyor

Deniz Akkaya, Subaşı’nın pozuna çok sinirlendi ve “Senin için artık üzülmüyorum.  Tek üzüldüğüm anne olduğun için senden hayatı öğrenen günahsız kızın” ifadelerini kullandı.

Deniz Akkaya daha sonra yaptığı paylaşımında ise “Bodrum’da ne bindiğin tekne ne kaldığın otelin yatak odası kimsenin umurunda değil. Bir çık git memleketimizden geldiğin yere.  Gerçekten soruyorum ülkede savaştan daha beter bir ortam varken… Ne sebep olursa olsun kitlelere açık bir mecrada sanki nazire yapar gibi böyle şeyler koymak hastalıklı ruh halidir” demişti.

Eleştiri Yağmuruna Tutulan Şeyma Subaşı Açıklama Yaptı

Şeyma Subaşı’nın teknede parti yaptığı paylaşımlara Acun Ilıcalı’nın eski eşi Zeynep Yılmaz’dan tepki geldiği öne sürüldü. Zeynep Yılmaz’ın evinin önünde gürültü yapan bir tekneyi sosyal medyada paylaşarak “Ülke yangın yeri olmuş. Siz nasıl eğlenebiliyorsunuz?” yazması üzerine Subaşı açıklama yaptı.

Şeyma Subaşı kendisi hakkındaki eleştirilere şu sözlerle yanıt verdi;

“Hakkımda çıkan ülkemiz yanarken teknede eğlendiğim haberleri asılsızdır. Tekne bizim teknemiz değildir. Ülkece bu görüntülere şahit olmak acı verici. Biz de herkes kadar yaşanan bu talihsiz olaylar adına çok üzgünüz.”

Şeyma Subaşı Kimdir?

Şeyma Subaşı Deniz Akkaya’yı Çıldırttı

Kendisini tekne bizim değil diye savunduktan sonra ara ara yangın paylaşımları yapıp çoğunlukla lüks tatilini gözlere sokan Şeyma Subaşı tepki çekmeye devam ediyor. Subaşı’nın paylaşımları karşısında Deniz Akkaya sosyal medya hesabının hikaye kısmından paylaştığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“Çocuğu da alet et ki etkisi daha yüksek olsun. Aferin sana. Merak ediyorum çocuk soruyor ‘anne bu duman nereden geliyor’ ne cevap veriyor bu fantastik kafa ile. Yani bu nasıl ruh hali, ruhu bozukluk”

Deniz Akkaya kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler