Ana SayfaDedikoduRihanna'nın Serveti Açıklandı!

İlgili Postlar

Rihanna’nın Serveti Açıklandı!

 

Rihanna Artık Milyarder!

Barbadoslu şarkıcı, şarkı yazarı ve oyuncu olan Rihanna, dünyanın en zengin müziyeni olarak başa geçti. Albümleri ve şarkıları ile uzun yıllar boyunca ortalığı kasıp kavuran ve kasıp kavurmaya devam eden Rihanna, Fenty Beauty adlı markasıyla  moda ve kozmetik dünyasını yaptığı harika işlerle kasıp kavurmaya devam ediyor! Forbes açıkladı: Rihanna resmen milyarder

1.7 Milyar Dolar Servet!

Dünyaca ünlü yıldız kozmetik ve moda alanında yaptığı çalışmalarla servetine servet kattı. 1.7 milyar dolar ile milyarder unvanı alarak dünyanın en zengin kadın müzisyeni oldu.

These 3 Money Secrets Could Actually Ruin Your Marriage | Rihanna money, Rihanna, Rihanna news

 

Müziğe Kısa Bir Ara!

33 yaşındaki genç sanatçı br süredir müziğe ara vererek moda ve kozmetik alanına yöneldi. Ünlü şarkıcı kurduğu markalar sayesinde 1.7 milyar dolar servete ulaşarak en zengin müzisyen oldu. Dünyaca ünlü Forbes dergisine göre Rihanna artık resmi olarak milyarder sayılıyor. RIHANNA'NIN NET DEĞERI NEDIR? - ÜNLÜ İNGILTERE - 2021

İflas Etti Sanıldı Ama

Müziğe ara vererek kendi markalarını kuran Rihanna’nın pandemi süreci ile birlikte iflas ettiği sanılması birçok haberde yer almasına sebep oldu. Fakat ünlü şarkıcı Savage X Fenty adlı iç çamaşırı markası ile büyük bir kazanç sağladı.

Rihanna kendi iç çamaşırı markasının reklamını yaptı - Magazin Haberleri | NTV

Kendi Çabalarıyla Zengin Oldu!

Forbes dergisinin tespitine göre 33 yaşındaki sanatçı kendi kendine zengin olan genç isimler arasında yer almakta. Bu listede Rihanna dışında birçok kendi kendine zengin olan ünlü isimler de yer almakta.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler