Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi Tatile Teknede Devam Ediyor

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi Tatile Teknede Devam Ediyor

Bir süredir Mısırlı iş adamı Mohammed Alsaloussi ile birlikte olan Şeyma Subaşı sosyal medya paylaşımlarıyla tepkileri üzerine çekmeye devam ediyor. Bodrum’da çıkan yangına karşılık paylaştığı pozlarla eleştiri yağmuruna tutulan fenomen Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi tatile teknede devam ediyor. İşte merak edilen detaylar;

Bir Dargın Bir Barışık

Bir süredir bir dargın bir barışık olan Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi geçtiğimiz günlerde yaptıkları açıklamalarla gündeme geliyordu. En son Mohammed Alsaloussi’nin “Şeyma’nın harcadığı parayı görüyorsunuz demesi üzerine Subaşı şu paylaşımı yaptı;

Cenk Eren ‘den Şeyma Subaşı Yorumu

“Korkuyu bırakın ve istediğiniz her şeyin peşinden gidin. Yeniden düşmekten, yeniden sevmekten, yeniden hayal kurmaktan korkma. Kanatlarla doğdun. Sadece nasıl uçulacağını hatırlaman gerekiyor. İçgüdülerinize güvenin ve kendinize inanın tüm hayallerinizi gerçekleştirme yeteneğine sahipsiniz. Etrafınızda olup bitenlerin sizi üzmesine izin vermeyin. Macerayı kovalayın, bilinmeyeni kucaklayın ve sizi özgür kılan şeyin peşinden gidin. Kendi sihrini saklamayı bırak cesur ol ve şiddetli ol. Seni neyin aydınlattığını ve neyin seni kaldırdığını bul. Kanatlarını bul, uçmayı denemeden ne kadar ileri gidebileceğini asla bilemezsin.

Deniz Akkaya’dan Şeyma Subaşı’na Tepki

Gittiği her yerden fotoğraf paylaşan Şeyma Subaşı Bodrum’a giderken sevgilisinin kucağında fotoğraf paylaştı. Türkiye’nin dört bir yanında yangınlar devam ederken Şeyma Subaşı’nın bu paylaşımları da sosyal medyadan tepki çekti. Tepki gösterenlerden ünlü isimlerden biri de Deniz Akkaya oldu.

Deniz Akkaya kimdir?

Deniz Akkaya, Şeyma Subaşı’nın paylaştığı poza ve duyarsızlığına çok sinirlendi ve “Senin için artık üzülmüyorum.  Tek üzüldüğüm anne olduğun için senden hayatı öğrenen günahsız kızın” ifadelerini kullandı.

Akkaya daha sonraki paylaşımında da şu ifadelere yer verdi;  “Bodrum’da ne bindiğin tekne ne kaldığın otelin yatak odası kimsenin umurunda değil. Bir çık git memleketimizden geldiğin yere.  Gerçekten soruyorum ülkede savaştan daha beter bir ortam varken… Ne sebep olursa olsun kitlelere açık bir mecrada sanki nazire yapar gibi böyle şeyler koymak hastalıklı ruh halidir”

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi Tatile Teknede Devam Ediyor

Aylardır İbiza’da olan Şeyma Subaşı erkek arkadaşıyla birlikte Türkiye’ye döndü. ünlü fenomen bir süre önce barıştığı Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile Bodrum’a tatile gitti. Otelde kalmayı tercih etmeyen çiftin Alsaloussi’nin haftalığına 150 bin Euro ödediği mega yatta kaldığı ortaya çıktı.

Şeyma Subaşı Mohammed Alsaloussi Arasında Sular Durulmuyor

Teknede çalışanlara fotoğraflarını çektiren Şeyma Subaşı, kişisel gelişim üzerine yazılmış, insan enerjisini ve çakralarını iyileştirme yöntemlerini konu alan ‘Chakra Healing’ adlı kitabı okuyarak görüntülendi.

 Mohammed Alsaloussi Şeyma Subaşı'nı Öpücük Yağmuruna Tuttu
Mohammed Alsaloussi Şeyma Subaşı’nı Öpücük Yağmuruna Tuttu
Şeyma Subaşı Kimdir?

Teknenin arka kısmında kitap okuyan Subaşı, Alsaloussi’nin personele jakuziyi doldurtmasının ardından kitap keyfine jakuzide devam etmeyi tercih etti. Alsaloussi de kitap okuyan Subaşı’nı öpücük yağmuruna tuttu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler