Ana SayfaDedikoduEleştiri Yağmuruna Tutulan Şeyma Subaşı Açıklama Yaptı

İlgili Postlar

Eleştiri Yağmuruna Tutulan Şeyma Subaşı Açıklama Yaptı

Geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye dönen ve yangına rağmen teknede paylaşımlarına devam eden Şeyma Subaşı sosyal medyadan ve ünlü isimlerden ağır eleştiriler aldı. Eleştiri yağmuruna tutulan Şeyma Subaşı açıklama yaptı. İşte Subaşı’nın o açıklaması;

Deniz Akkaya’dan Şeyma Subaşı’na Tepki

Gittiği her yerden fotoğraf paylaşan Şeyma Subaşı Bodrum’a giderken sevgilisinin kucağında fotoğraf paylaştı. Türkiye’nin dört bir yanında yangınlar devam ederken Şeyma Subaşı’nın bu paylaşımları da sosyal medyadan tepki çekti. Tepki gösterenlerden ünlü isimlerden biri de Deniz Akkaya oldu.

Deniz Akkaya kimdir?

Deniz Akkaya, Şeyma Subaşı’nın paylaştığı poza ve duyarsızlığına çok sinirlendi ve “Senin için artık üzülmüyorum.  Tek üzüldüğüm anne olduğun için senden hayatı öğrenen günahsız kızın” ifadelerini kullandı.

Şeyma Subaşı Kimdir?

Akkaya daha sonraki paylaşımında da şu ifadelere yer verdi;  “Bodrum’da ne bindiğin tekne ne kaldığın otelin yatak odası kimsenin umurunda değil. Bir çık git memleketimizden geldiğin yere.  Gerçekten soruyorum ülkede savaştan daha beter bir ortam varken… Ne sebep olursa olsun kitlelere açık bir mecrada sanki nazire yapar gibi böyle şeyler koymak hastalıklı ruh halidir”

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi Tatile Teknede Devam Ediyor

Aylardır İbiza’da olan Şeyma Subaşı erkek arkadaşıyla birlikte Türkiye’ye döndü. ünlü fenomen bir süre önce barıştığı Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile Bodrum’a tatile gitti. Otelde kalmayı tercih etmeyen çiftin Alsaloussi’nin haftalığına 150 bin Euro ödediği mega yatta kaldığı ortaya çıktı.

Şeyma Subaşı Mohammed Alsaloussi Arasında Sular Durulmuyor

Teknede çalışanlara fotoğraflarını çektiren Şeyma Subaşı, kişisel gelişim üzerine yazılmış, insan enerjisini ve çakralarını iyileştirme yöntemlerini konu alan ‘Chakra Healing’ adlı kitabı okuyarak görüntülendi.

Şeyma Subaşı: Hayat Arkadaşımı Özledim

Eleştiri Yağmuruna Tutulan Şeyma Subaşı Açıklama Yaptı

Şeyma Subaşı’nın teknede parti yaptığı paylaşımlara Acun Ilıcalı’nın eski eşi Zeynep Yılmaz’dan tepki geldiği öne sürüldü. Zeynep Yılmaz’ın evinin önünde gürültü yapan bir tekneyi sosyal medyada paylaşarak “Ülke yangın yeri olmuş. Siz nasıl eğlenebiliyorsunuz?” yazması üzerine Subaşı’dan açıklama geldi.

Şeyma Subaşı kendisi hakkındaki eleştirilere şu yanıtı verdi;

“Hakkımda çıkan ülkemiz yanarken teknede eğlendiğim haberleri asılsızdır. Tekne bizim teknemiz değildir. Ülkece bu görüntülere şahit olmak acı verici. Biz de herkes kadar yaşanan bu talihsiz olaylar adına çok üzgünüz.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler