Ana SayfaDedikoduBirce Akalay Bordum'dan Yardım Çağrısı Yaptı

İlgili Postlar

Birce Akalay Bordum’dan Yardım Çağrısı Yaptı

Antalya Manavgat, Bodrum ve Marmaris bölgelerinde orman yangınları ne yazık ki hala devam ediyor. Tüm müdehalelere rağmen yangın yerinden ünlü isimlerin aktardığı bilgilere bilgilere göre yangınların sadece ön tarafa yani şehre inmesi şimdilik kontrol altına alınabilmiş durumda. Yangın yerlerine yakın olan ünlü isimlerden de yardım çağrısı geliyor. O isimlerden biri olan Birce Akalay Bodrum’dan yardım çağrısı yaptı. İşte detaylar;

Ünlü İsimlerden Yardım Çağrıları Geliyor

Birkaç gündür devam eden orman yangınları ülkedeki herkesi harekete geçirdi. Dün pek çok ünlü isim yangın alanlarından paylaşımlar yaparak yetkililerden yardım istedi ve aynı zamanda ihtiyaç listeleri paylaştı.

Şarkıcı Gökçe Gözyaşları İçinde Yardım İstedi

Birce Akalay Bordum’dan Yardım Çağrısı Yaptı

Bodrum Belediyesi ve Afet Koordinasyon Merkezi’nden bilgi aldığını dile getiren Birce Akalay, “Bodrum Belediyesi ve Afet Koordinasyon Merkezi’nden aldığım son bilgiler doğrultusunda acil ihtiyaçlarını paylaşmak istiyorum. Burada iki tane koordinasyon merkezi var. Kurtarma ekipleri ve halkın en acil ihtiyaçları jeneratör, yanmaz kıyafetler, ayakkabılar, eldivenler, benzinli testereler, ağaç budama aletleri. Bunlar en çok ihtiyaç duyulanlar listesinde ilk sıralarda” dedi.

Birce Akalay Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler