Ana SayfaDedikoduMustafa Sandal'dan Eski Eşine Karşı Hamle Geldi!

İlgili Postlar

Mustafa Sandal’dan Eski Eşine Karşı Hamle Geldi!

 

         Mustafa Sandal’dan eski eşi Emina Jahovic’e dava şoku!

2008 yılda evlenerek bu evlilikten Yamaç ve Yavuz adında iki çocuğa sahip olan Mustafa Sandal ve Emina Jahovic 2018’de 10 yıllık evliliklerini sonlandırma kararı almıştı. Boşanmalarına rağmen çocukları için sık sık bir araya gelen Emina Jahovic ve Mustafa Sandal arasındaki gerginlik bitmiyor! Evliliklerinden sonra arkadaş olarak kalmakta zorlanan ikilinin arkadaşlıkları da bozulmakla birlikte ikili gergin zamanlar geçiriyor. Emina Jahovic, Mustafa Sandal’ın evine icra yolladı bunun üzerine Mustafa Sandal eski eşi Emina Jahovic’e karşı atakta bulunarak dava açtı!

Mustafa Sandal ile Emina Sandal boşanıyor (3 dilde ayrılık açıklaması) -  Magazin Haberleri | NTV

Eski Eşten İcra Hamlesi! 

Emina Jahovic geçtiğimiz şubat ayında iki aylık nafakasını alamamasından dolayı Mustafa Sandal’ın evine icra memurlarını göndermişti. İkili arasında bu olaya kadar bir sorun yok iken, bu hareket üzerine sinirlenen Mustafa Sandal eski eşi Emina Jahovic’e ödediği nafaka için iptal talebinde bulundu.

Mustafa Sandal’dan Dava Hareketi!

Mustafa Sandal ise karşı bir hamle yaparak eski eşinin nafakasını iptal ettirmek için eski eşi Emina Jahovic’e  dava açtı! Dava 23 Kasım 2021 yılında gerçekleştirilecek ve eski eşine her ay 15 bin TL nafaka ödeyen Mustafa Sandal bu ücretinin iptali için talepte bulunacak. Bununla birlikte Jahovic’in Çubuklu Vadi’deki 70 bin liralık kira gelirinden de geri bırakılması talep edilecek. Çubuklu Vadi’deki villanın satılmaması üzerine kiraya verilen evin gelirini Emina Jahovic almaktaydı.

Mustafa Sandal, Emina Jahovic ve oğulları yeni yılı birlikte geçirdi -  Magazin haberleri

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler