Ana SayfaÜnlülerMurat Boz: "O Tesislerde Asla Sahne Almayacağım"

İlgili Postlar

Murat Boz: “O Tesislerde Asla Sahne Almayacağım”

Türkiye’nin pek çok bölgesinde hızla yayılmaya devam eden ve önlenemeyen orman yangınları ve söndürme çalışmaları devam ederken, ünlü isimlerde takipçilerine konu hakkında paylaşımlar yayınlamaya  devam ediyor. Pek çok ünlü resmi sosyal medya sayfalarından hesaplarında #SözVeriyorum ifadeli etiketi ekleyerek paylaşımlar yayınlayıp, felakete maruz kalan bölgelerde yapılacak tesislerde sahneye çıkmayacaklarını duyurdu. Son olarak bu kervana ünlü sanatçı  Murat Boz ‘da desteğini esirgemedi ve  “O tesislerde asla sahne almayacağım” dedi. İşte Detaylar…

Simge Sağın: Şarkıyı Murat Kaptı

Murat Boz: “O Tesislerde Asla Sahne Almayacağım”

Ülke’nin farklı bölgelerinde çıkan yangınları ve söndürme çalışmaları hızla devam ederken, sosyal medyadaki hayranlarına konu hakkında ard arda paylaşımlar yapmaya hızla devam ediyor.

Milletler arasında oluşan yardım istekleriyle ilgili olarak ünlüler arasında çıkan tartışmalar sosyal medya platformunda geniş bir yankı uyandırırken, Emre Kınay, Şahan Gökbakar, Alperen Duymaz gibi ünlülerin yangın yerlerinden yaptıklerı canlı yayınlar ve yetersizlikle alakalı paylaşımlar yüz binlerce sosyal medya kullanıcısı tarafından tekrar paylaşılarak destek verildi.

Öte yandan Burcu Biricik, Kenan Doğulu gibi ünlüler de #SözVeriyorum ifadeli etiket ile yanan yerlerde otel yapılmasına karşı tesislerde olmayacaklarını açıklıyorlar.  #SözVeriyorum Etiketine destek olan ünlülerden biride Murat Boz oldu…

“O Tesislerde Asla Sahne Almayacağım”

Sanatçı Murat Boz, resmi hesabından #SözVeriyorum ifadeli etiketini yapıştırarak yayınladığı paylaşımda, “Eğer bir gün yanan ormanlarımızın yerine turistik tesisler yapılırsa, o tesislerde asla sahne almayacağım. Söz veriyorum” şeklinde bir paylaşım yaptı.

İşte Murat Boz’ un Gurur Duyulan O Paylaşımı;

Murat Boz' un Gurur Duyulan O Paylaşımı
Murat Boz’ un Gurur Duyulan O Paylaşımı

Murat Boz kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler